Julebyen Stavanger 2023

Kjenner du det på kroppen? Enten skuldrene går litt opp når julestria trenger på, eller om skuldrene senkes litt med den nydelige lukten av nybakte pepperkaker - det er ingen tvil, julen er rett rundt hjørnet! Stavanger sentrum bugner over av stemningsfulle aktiviteter for store og små, og du skal ikke traske langt for å få huket av punktene på to do-listen. Få shoppingen unnagjort, ta deg en svingom på isbanen, dra på julemarked og la barna levere ønskeliste i Nissepostkassen. Kom til byen for en nydelig førjulstid!

Julemarked IsbanenPepperkakebyen Øvrig program Åpningstider og hjemkjøring English summary  

Julemarked

I Byparken i Stavanger finner du regionens koseligste julemarked! Julemarkedet er utvidet fra tidligere år for å få plass til enda flere utstillere, enda mer hygge og selvfølgelig enda mer julestemning! Her finner du vakre, unike og smakfulle gaver med lokal forankring - enten det er en gave til en av dine nærmeste, eller om du ønsker å unne deg selv noe fint. Allerede i boks med julegavene sier du? Kom innom likevel for en skikkelig god dose julestemning.

Åpningstider Utstillere Underholdning Ønsker du å delta som utstiller?
Julemarkedet i Byparken 2023 begynner å nærme seg fullbooket, men det er noen få ledige boder enkelte helger. Ta kontakt med oss på roar@byen.no for å sjekke tilgjengelighet og for å melde din interesse! Mer informasjon for utstillere finner du i linken under.

Informasjon for utstillere her