Julebyen Stavanger 2023

Kjenner du det på kroppen? Enten skuldrene går litt opp når julestria trenger på, eller om skuldrene senkes litt med den nydelige lukten av nybakte pepperkaker - det er ingen tvil, julen er rett rundt hjørnet! Stavanger sentrum bugner over av stemningsfulle aktiviteter for store og små, og du skal ikke traske langt for å få huket av punktene på to do-listen. Få shoppingen unnagjort, ta deg en svingom på isbanen, dra på julemarked og la barna levere ønskeliste i Nissepostkassen. Kom til byen for en nydelig førjulstid!

Julemarked IsbanenPepperkakebyen Øvrig program Åpningstider og hjemkjøring English summary 

Pepperkakebyen

Første søndag i advent, den 3. desember kl. 15:00, åpnes Aftenbladets Pepperkakeby på Oljemuseet av ordfører Sissel Kutsen Hegdal. Årets bidrag stilles ut og kan sees i hele desember! Sving innom og se alle de fantastiske bidragene - kanskje noen har bygget et hus du kjenner igjen?

Du kan delta med egne bidrag frem til onsdag 29. november. Pepperkakehus kan leveres til Oljemuseet 28. og 29. november mellom kl. 15:00 og 19:00. For hvert pepperkakehus som mottas til utstillingen donerer Stavanger Aftenblad 250kr til "Gi en jul Stavanger".

Det hele braker altså løs søndag 3. desember kl. 15:00. Ta med deg familie, venner og naboer - vi sees der!