Julebyen Stavanger 2023

Kjenner du det på kroppen? Enten skuldrene går litt opp når julestria trenger på, eller om skuldrene senkes litt med den nydelige lukten av nybakte pepperkaker - det er ingen tvil, julen er rett rundt hjørnet! Stavanger sentrum bugner over av stemningsfulle aktiviteter for store og små, og du skal ikke traske langt for å få huket av punktene på to do-listen. Få shoppingen unnagjort, ta deg en svingom på isbanen, dra på julemarked og la barna levere ønskeliste i Nissepostkassen. Kom til byen for en nydelig førjulstid!

Julemarked IsbanenPepperkakebyen Øvrig program  Åpningstider og hjemkjøring English summary 

Julemarked

I Byparken i Stavanger finner du regionens koseligste julemarked! Julemarkedet er utvidet fra tidligere år for å få plass til enda flere utstillere, enda mer hygge og selvfølgelig enda mer julestemning! Her finner du vakre, unike og smakfulle gaver med lokal forankring - enten det er en gave til en av dine nærmeste, eller om du ønsker å unne deg selv noe fint. Allerede i boks med julegavene sier du? Kom innom likevel for en skikkelig god dose julestemning.

Åpningstider Utstillere Underholdning Ønsker du å delta som utstiller? 
Julemarkedet i Byparken er åpent de siste fire helgene før jul. De to første helgene holder markedet åpent lørdag og søndag, mens de to siste helgene er langhelger med åpent fra torsdag til søndag.

Datoer:
25.-26. november (lørdag og søndag)
2.-3. desember (lørdag og søndag)
7.-10. desember (torsdag til søndag)
14.-17. desember (torsdag til søndag)

Klokkeslett:
Torsdager: 14:00-19:00
Fredager: 14:00-19:00
Lørdager: 11:00-18:00
Søndager: 11:00-18:00