Opplev julebyen, Lille store Stavanger

Publiseringsdato: 23. november 2023
Hei hå nå er det snart jul igjen i julebyen, Stavanger. I helgen braker det løs og det blir åpning av julemarked i Byparken og du kan danse piruetter på isbanen. Opplevelsene står i kø og vi kan love deg en fantastisk juletid i sentrum! 
 
Hva med en tur med hest og kjerre? Hesten Tibe stiller hver lørdag og søndag kl.14:00-18:00 for å spre juleglede for liten og stor. Ta deg tid til å besøke de artige domene i Byparken, eller en tur innom utstillerne i julehusene? I år er markedet enda større, med enda flere kjekke opplevelser

Gatene er nå pyntet med lys, lykter og julepyntet vintergrønt – og vakkert dekorerte butikkvinduer. Under julehandelen kommer du gjerne over en bitteliten karusell, et kor eller andre underholdende overraskelser. I år har mange av butikkene våre åpent til kl. 20 siste halvdel av desember. Legger du turen til byen i kveldstimene, er vi sikker på at du får et stemningsfullt besøk. 

HER finner du det store juleprogrammet for byen i år. Programmet blir oppdatert kontinuerlig. Følg oss gjerne på Instagram og last ned BYENappen for å holde deg oppdatert på alt det kjekke som skjer i julebyen, Lille store Stavanger!  

Vi sees i julebyen! 
 
Nyheter

Les mer