Kathrine Sørnes begynner som ny torgansvarlig i Stavanger kommune 1. februar 2022.

Ny torgansvarlig

Publiseringsdato: 15. januar 2022
Kathrine har fått tilbud, og takket ja, til jobben som torgansvarlig i Stavanger kommune.
Vi andre i No6 er selvfølgelig veldig lei oss for å ikke ha Kathrine i teamet lenger. Hun har betydd så mye for STAS i mange år og har en arbeidskapasitet og kompetansemiks det er vanskelig å erstatte – i tillegg til et lurt glimt i øyet , en skjev kommentar og en varm omsorg - som betyr mye både for arbeidsmiljøet og for oppfølging av medlemmer! Samtidig får Stavanger kommune den beste torgansvarlig de kunne drømt om. Med Kathrine ‘på andre siden av bordet’ får sentrum også en ekstra motor der og en kompetent samarbeidspartner for STAS som vil styrke det gode samarbeidet med Idrett og Utemiljø ytterligere. Selv sier Kathrine:

Etter 9 år i Stavanger Sentrum AS har jeg valgt å takke ja til en stilling som torgansvarlig i Stavanger kommune. Jeg tar med meg all kunnskap og erfaring om byen vår når jeg nå går inn i en stilling hvor jeg skal jobbe med byens uterom og serveringsareal.
 
Det har vært et privilegium å få jobbe med den flotte byen vår i så mange år og jeg har hatt gleden av å bli godt kjent og jobbe tett sammen med mange av dere. Gjennom årenes løp har det selvsagt vært frustrasjoner, tøffe tak og vanskelige utfordringer, men mest av alt har det vært gode opplevelser, masse kjekke folk og en felles entusiasme for byen vår. Jeg har fått være med på å arrangere Siddisdager, motevisninger, konserter, markeder i alle varianter, alle mulige aktiviteter for barn og voksner, Gladmat, Isbane og Gjenåpningsfeiring. Jeg har produsert tusenvis av gavekort, organisert oppheng av julelys, pyntet enormt mange juletrær, kjørt handleposer fra byens butikker til utallige adresser og laget flere rebuser og konkurranser enn jeg kan telle. Men det beste av alt har vært det å få møte og bli kjent med så mange forskjellige og fine folk.
 
Den organisasjonen jeg nå slutter i er veldig annerledes enn den jeg startet i for 9 år siden. Vi har en helt annen gjennomføringsevne enn tidligere og vi jobber nå på alle nivåer for å utvikle Stavanger til beste for byens innbyggere og gjester. Vi samarbeider godt med både private, statlige, kommunale og fylkeskommunale instanser og vi er ofte involvert når det arrangeres festivaler og store arrangementer i byen. Jeg opplever også at samarbeidet med medlemmene våre er sterkere nå enn tidligere og den trenden håper jeg inderlig at vedvarer. I jobben som torgansvarlig vil jeg fortsatt treffe mange av dere og jeg kommer til å samarbeide tett med Stavanger Sentrum AS, så langt bort skal jeg ikke.
 
Tusen takk til dere alle for samarbeidet så lang!


Kathrine starter i jobben 1. februar. Vi ønsker deg lykke til, Kathrine, og ser fram til fortsatt tett og godt samarbeid. Så skal vi finne en god anledning til å takke deg av så snart det er mulig å møtes i litt større grupper!

Les mer