arrowTilbake

L’Occitane Stavanger søker selger i 60% stilling

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.
Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til en av våre butikk i Stavanger, og med mulighet til å ta vakter ved L´Occitane Sandnes. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden er satt opp i en 2 uker turnus og innebærer arbeid annenhver helg. Oppstart: 2. august.

Søknad med CV sendes omgående til: rekruttering@loccitane.no eller leveres persolig i butikken. Sendes søknad per mail merkes den med «60% stilling Stavanger» i emnefeltet. Søknadsfrist: asap

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.


Andre nyheter