Lien Design takker for seg – klar for nye eventyr!

Publiseringsdato: 06. september 2024
Etter 12 fantastiske år i byen, har Lien Nguyen Stenseth, den kreative damen bak Lien Design, bestemt seg for å legge ut på et nytt og spennende kapittel. Hun bytter ut nål og tråd med bøker og kalkulatorer, da hun nå skal begynne på økonomistudier.

Lien ønsker å rette en stor takk til alle sine trofaste kunder som har fylt butikken med liv og som har bestilt håndsydde kjoler for både hverdag og fest. "Det har vært en utfordring å drive butikken etter korona-pandemien," innrømmer hun, "men jeg har satt utrolig stor pris på alle som har støttet meg – og som har holdt ut med min uendelige babling!" legger hun til med et smil.


Men før du tror Lien har lagt symaskinen helt på hylla, kan vi avsløre at hun fortsatt har den, og har tenkt å benytte den, men i mye mindre målestokk enn tidligere. Fremover vil hun ha sying som hobby og rekreasjon. Dersom  noen har spesielle ønsker vil hun fortsatt være tilgjengelig.

Du skal heller ikke se bort fra at det i ny og ne vil dukke opp en POP UP butikk i Stavangers gater. Lien er en impulsiv kvinne, så følg med på Lien Design på Facebook  og Instagram.  Har alltid mulighet til å starte opp igjen noe tilsvarende "Jeg skal se tiden an," sier hun lurt, så kanskje vi ikke har sett det siste av hennes design kreasjoner ennå.

Butikken holder åpent ut september, og det vil være ekstra gode tilbud frem til dørene stenger. Så kom innom, få med deg noen siste skatter, og bli med på å sende Lien videre på sitt nye eventyr!<3
Nyheter

Les mer