Guide til morsdag og valentines gaver i Lille store Stavanger

Publiseringsdato: 05. februar 2024
Å finne den perfekte gaven til morsdag og valentinesdag er ikke alltid like lett, men i byen vil du garantert finne noe unikt til en mor eller din kjære. Her er en liten guide!

Gled din mor med noen av de her tipsene:


En bukett som får mor til å blomstre av glede
Gå fra grått til glans med en fargerik og duftende bukett fra en byens lokale blomsterbutikker! Ta turen til Mestergrønn på Herbarium eller Floriss på MagasinBlaa, hvor blomsterglede vokser vilt i gangene! Hvis du vil krydre det opp litt ekstra, spioner på morens favorittfarger på forhånd for å gjøre buketten personlig og ekstra flott!

Få mor til å glitre litt ekstra
Utforsk de lokale smykkebutikkene for å finne et smykke som får mor til å glitre litt ekstra! Et gravert smykke med barnas initialer eller et hjerteformet anheng vil garantert glede en mor. Galleri Askeland, Gullfunn på Valberget, Otteren Gullsmed & urmaker eller Sølvsmeden på Sølvberget eller Gullsmed Berhard Hansen er bare noen få steder å begynne skattejakten etter det perfekte smykket!

Opplevelser som overskrider forventningene
La mamma kaste seg ut i den kjekke moroa med en familievennlig aktivitet som minigolf eller en karaokefest på Stavanger Camping! Bowling på Lucky Bowl eller en iskald dukkert i sjøen på DAMP vil garantert få adrenalinet til å pumpe hos de tøffeste i gjengen!
Kino, teater eller et besøk på et av byens kjekke museum er og en kjekk opplevelse å gi!

Byens beste sjokolade 
Besøk byens sjokoladebutikk, Chili Chocolate og plukk ut håndlagde delikatesser som vil forføre en mors smaksløker! Her finner du sjokolade laget med kjærlighet!

Gled din kjære med noen av de her tipsene:


Duftende drømmer
Dufter som du kanskje ikke finner andre steder finner du hos, Koch Parfymeri i Kirkegata! Kicks på Torgterrassen og Arkaden, og Fredrik & Louisa i Østervåg vil også kunne tilby deg kjente merkevarer som vil få partneren din til å lukte ekstra godt!

Håndlagde og lokalt håndverk
Oppdag unike og originale gaver fra lokale kunst- og håndverksbutikker som Husfliden! Malerier, keramikk eller smykker vil få hjertet til å banke litt raskere! Og hvis din kjære elsker å sy, er Spødet stedet å gå!

Dinner for two
Bestill bord på en av de romantiske restaurantene i sentrum og la sansene danse i kulinarisk ekstase! Stavanger bugner av steder som vil gjøre den romantiske middagen ekstra fin! Sjekk ut noen av spisestedene her!

Staycation
Gi den ultimate gaven ved å booke et hotellopphold i egen by! Utforsk Stavanger på en ny måte, shop til du dropper, nyt deilig mat og la kjærligheten blomstre i den vakre byen vår! Sjekk ut noen av de kjekke hotellene her!

Uansett hva du velger, vil en gave fra Stavanger sentrum gjøre morsdag og valentinesdagen uforglemmelige og full av kjærlighet! <3 Ta turen til byen og nyt kjekke opplevelser, og romantiske øyeblikk! 

Her finner du en oversikt over alle medlemmene i byen! 
Guide

Les mer