Bypåske 2024

Publiseringsdato: 18. mars 2024
I dag starter påskeferien for mange i Lille store Stavanger. Byen inviterer til en avslappene og herlig bypåske i Norges kjekkeste by og det er god plass til deg. Vi satser selvfølgelig på blå himmel og solbrillekledde siddiser som er klar for god mat, påskerebus, shopping, aktiviteter og en utepils eller to.

God bypåske – vi er klar for å kose oss!

 

Her er noen av aktivitetene i byen: 

Pedersgata 
Ta turen til Pedersgata i påsken. Mange av virksomheten har åpent hele påsken. Kanskje du kan ta deg en luftetur hit. Her finner oversikt over 13 steder du kan spise i Pedersgata. Du finner oversikten her!

Påskedisco på Blåveis 31. mars
Guilty Pleasure Galore. Venners, venners fest fra Thriller til Pokerface. Fra Oasis til Backstreet boys.Fra Nevermind til Lose yourself. Fra Vogue til Welcome to the black parade. Fra Barbie til Spice girl. Er du klar? Du kan slå deg løs fra kl 18:00.

Kinoen
Alltid kjekt å ta med familien på kino, her finner du full oversikt over alle de kjekke filmene som går Odeon kino Stavanger nå!

Sølvberget 
I starten av påskeferien arrangerer Sølvberget festival for ungdom mellom 13 og 20 år! Her blir det mange aktiviteter, workshops og kurs, alle aktivitetene er det ungdommene selv som har ønsket å ha med. Alt er gratis, men noen av arrangementene har forhåndspåmelding og begrensede plasser. Les mer om det her! 

Stavanger Museum 
Bli med på påskeeggjakt på Stavanger museum 23. mars-1. april. Ingen vet hvor påskejærharen hopper! Den har gjemt påskeegg rundt omkring i museets utstillinger, men har glemt hvor. Åpningstider for MUST museum i påsken!

Stavanger maritime museum
Påskekrim på museet 24. mars kl. 11:00-16:00
Det har skjedd et lovbrudd på museet og vi trenger hjelp til å finne den skyldige! Kan du hjelpe de?
Stem på den skyldige. De trekker en vinner som får et påskeegg med kjekke overraskelser!

Byen har mange kjekke scener med intime, Blyge Harry, storcener på Konserthuset og humor på både Folken og Stavangeren. Her finner du oversikten! 

Bypåske rebus
Mandag 25. mars legger vi ut en liten rebus "Bypåske". Her skal du jakte bokstaver,  og kanskje du finner noe kjekt gjemt i byens gater og butikker. Skjema leveres inn i Østervåg 6 innen 2. april. Vi trekker noen heldige vinnere av et superkjekke BYENgavekort, 3. april. Lykke til!

Besøk byens kjekke lekeplasser med barna. Les vår guide for oversikt over de kjekke stedene her! I mens du besøker de kjekke lekeplassene kan vi ordne med hjemkjøring av varene du har shoppet hos byens butikker! Vi fikser hjemkjøring av varene dine frem til onsdag 27. mars kl. 12:00. Ler mer om ordningen her!

Dette er noen av de mange kjekke aktivitetene som skjer i byen. Last ned BYENappen for å få med deg resten av alt det kjekke som skjer i byen vår!


Vi ønsker alle en riktig god BYPÅSKE i Norges kjekkeste by!

ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN FINNER DU HER
 
Nyheter

Les mer