Gavekort

 

For en gave du kan gi! 

Den som får sentrumsgavekortet kan nemlig selv velge om den skal være hard, myk, spiselig, kulturell eller opplevelsesrik!
Sentrumsgavekortet kan benyttes i mer enn 200 butikker, spisesteder og virksomheter i Stavanger sentrum. En perfekt påskjønnelse og gave til en kjær venn, en god medarbeider, kollega eller til en som rett og slett fortjener det.

For bedriftskunder tilbyr vi også Serveringskortet som er et gavekort som kan benyttes på flere av byens serveringssteder og kan gis ansatte. Det er et gavekort med skattefritak som næringslivet kan gi til sine ansatte som et alternativ til julebord, årsavslutninger, sommerfester, sommeravslutninger etc. Mottagerne kan da selv velge hvor de vil legge arrangementet. Det blir også enklere for mindre grupper å gjennomføre julebord der de selv ønsker. NB. Kortet er tilgjengelig fra 25.november, men kan bestilles allerede nå.

Firma og andre registrerte virksomheter kan bestille sentrumsgavekortet og serveringskortet her. Fyll ut skjemaet, så ordner vi resten! 

Gavekortet kan kjøpes:

Automat / kontant/bestilling: Stavanger Sentrum AS,
Østervåg 6. 
Automat: Arkaden Torgterrassen, Herbarium og
MagasinBlaa.
Over disk: Interoptik Straen

Sjekk saldoen på ditt gavekort ved å klikke her.


Gavekortetene er gyldig i 3 år og kan ikke innløses i kontanter. 

Gavekortene med omslag og konvolutt koster 10 kroner å kjøpe.