Nå blir det mat!
En matfestival som har spredt seg fra sør til øst, så nord, så vest. En fantastisk "matkuppuke" hvor restauranter og spisesteder deltar ved å selge en rett fra menyen til alt mellom 125, 150 og 175 kr.
Her finner du en oversikt over medlemmene som er med på Spis ute ugå fra mandag 16.september til søndag 22. september.
PHO
Aromatisk langkokt storfekraft servert med flate risnudler, kjøttboller, stekt biff, salat, chili, ferskenurter og bønnespirer.
Pris: 175,-
SJØMAT PAPPARDELLE
Sjømat pappardelle i en krydret kremet N'duja saus med fisk, skalldyr og grønnsaker fra Brisme gård.
Pris: 150 kr
Her kan du bruke BYEN-gavekortet
LANGKOKT SVINEKNAKE
Langtidskokt svinenakke servert med dampede bao-boller, asiatisk bbq-saus, sriracha-majones, syltede grønnsaker og vårløk.
Pris: 175,-
BBQ HOKKAIDO GRESSKAR
Bbq Hokkaido-gresskar servert med linse- og kikerttagine, safrancouscous, yoghurt og urter.
Pris: 175,-
Her kan du bruke BYEN-gavekortet
YUCATAN STIL SVINEKJØTT BURRITO
Tex-mex restaurant i hjertet av Stavanger
Pris: 175,-
HEKKANS SMØRBURGER
Oksekjøtt fra Jæren som freses på Hekkan, med kvedefrøsmør og urter, dobbel burgerost, rå rødløk, søt og sprø sylteagurk og Hekkans dressing.
Pris: 125,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
MURGH MADRAS - SØRINDISK GLEDE
Sukkulent kyllingfilet tilberedt i en fyldig og aromatisk kokosnøttsaus, perfekt krydret med en symfoni av sennepsfrø, friske karriblader og et hint av koriander. En smakfull opplevelse fra Sør-Indias krydrede kjøkken!
Pris: 175,-
DAL MAKHNI - VEGAN
Kremete linser sakte kokt i en fyldig, aromatisk fløtesaus, smaksatt med et hint av hvitløk og frisk ingefær. en ekte smak av Punjab som varmer både kropp og sjel.
Pris: 150,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
SMØRKYLLING
Smørkylling servert med ris, salat og naanbrød
Pris: 150,-
TAS KEBABI
Mørt oksekjøtt, som brunes og deretter tilberedes sammen med grønnsaker
Pris: 175,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
MANGO CHICKEN
En aromatisk, søt og smakfull karri med mangosmak. Løk, hvitløk, cashewnøtter, fløte og mangosaus, servert med ris og pakora grønnsaker.
Pris: 175,-
MUSHROOM PEAS MASALA - VEGETARISK
Vegansk, smakfull karri med suppe, erter, Bobbybønner, rødløk og koriander. servere med ris og pakora grønnsaker.
Pris: 175,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
TEMPURA
Tempura kongereke med wasabisalat og ananassalsa
Pris: 150,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
GALBI-JJIM
Galbi jjim er en av Koreas mest populære retter, hvor mørt biff stekes og trykkokes over lang tid. Retten serveres med salat med Seoul-søstrenes spesialdressing, liten ris og hjemmelaget kimchi.
Pris: 150,-
JAPCHAE - GRØNNSAKER
Japchae er en populær koreansk rett laget med iskremnudler, som er et lag søtpotet, og blandet med et utvalg grønnsaker. retten serveres ofte med Gaji bokkeum og småris. Gaji-bokkeum er en koreansk rørt auberginerett med en smaksrik og lett søt smak.
Pris: 150,-
Her kan du bruke BYENgavekortet
Da er det bare å samle flokken din og ta middagen ute denne uken, for nå blir det mat!