
Bli med på Stavanger sin restaurantfestival
Vi alle vet at byen har en sterk mattradisjon og restauranter i verdensklasse. Food & Fun bringer sammen noen av verdens beste kokker med byens mest spennende spisesteder. Her jobber gjestekokkene side om side med lokale stjernekokker for å skape unike festivalmenyer basert på kortreiste råvarer.
Alle de deltakende restaurantene brenner for lokale råvarer, og som gjest får du nyte det beste regionen har å by på – med en spennende internasjonal vri.
Med 13 restauranter og 13 gjestekokker venter en kulinarisk opplevelse der lokale råvarer møter global kreativitet. Her får du smaker uten grenser, samtidig som du støtter lokal bærekraft.
Her finne du oversikten over restaurantene som er med, samt stjernekokkene.
A. Idsøe grill & berkel
Stjernekokk: Frédèric Aumeunier
Bellies
Stjernekokk: Markus Dybwad
Cin Cin
Stjernekokk: Britiske Dominic South
Déjà Vu
Stjernekokk: Britiske Mark Edwards
Fisketorget
Stjernekokk: Argentinske Marcekino Gomez
ilo Café & Restaurant
Stjernekokk: Islanske Kristinn Gísle Jónssong og nordmennene Henrik Dahl og Christopher W. Davidsen
Lai by Noodle Noodle
Stjernekokk: Japanske Ken Ngan
Ostehuset
Stjernekokk: Italienske Vito Mollica
Restaurant K2
Stjernekokk: Spanske/finske Albert Franch Sunyer
Sabi Omakase
Stjernekokk: Mongolske Iderbold Ganbat
Seid
Stjernekokk: Islandske Thrainn Freyr Vigfusson
Sirkus Renaa
Spiseriet
Stjernekokk: Finske Ismo Sipeläinen
Bli med når verdensklassekokker inntar byen og få deg noe skikkelig godt i gapet!
Les mer om om Food & Fun her