Foto: Tord Paulsen

Bli med på Stavanger sin restaurantfestival

Publiseringsdato: 17. februar 2025
Lille store Stavanger har noen av landets beste restauranter, Rogaland byr på førsteklasses råvarer, og nå strømmer toppkokker fra hele verden til byen for å sette sitt unike preg på matopplevelsen. Opplev resultatet på Food & Fun, som arrangeres for andre gang fra 19. til 21. februar.

Vi alle vet at byen har en sterk mattradisjon og restauranter i verdensklasse. Food & Fun bringer sammen noen av verdens beste kokker med byens mest spennende spisesteder. Her jobber gjestekokkene side om side med lokale stjernekokker for å skape unike festivalmenyer basert på kortreiste råvarer. 

Alle de deltakende restaurantene brenner for lokale råvarer, og som gjest får du nyte det beste regionen har å by på – med en spennende internasjonal vri. 
 

Med 13 restauranter og 13 gjestekokker venter en kulinarisk opplevelse der lokale råvarer møter global kreativitet. Her får du smaker uten grenser, samtidig som du støtter lokal bærekraft.

Her finne du oversikten over restaurantene som er med, samt stjernekokkene.

A. Idsøe grill & berkel 
Stjernekokk: Frédèric Aumeunier
Bellies 
Stjernekokk: Markus Dybwad
Cin Cin 
Stjernekokk: Britiske Dominic South
Déjà Vu 
Stjernekokk: Britiske Mark Edwards
Fisketorget 
Stjernekokk: Argentinske Marcekino Gomez 
ilo Café & Restaurant 
Stjernekokk: Islanske Kristinn Gísle Jónssong og nordmennene Henrik Dahl og Christopher W. Davidsen
Lai by Noodle Noodle 
Stjernekokk: Japanske Ken Ngan
Ostehuset 
Stjernekokk: Italienske Vito Mollica
Restaurant K2 
Stjernekokk: Spanske/finske Albert Franch Sunyer
Sabi Omakase 
Stjernekokk: Mongolske Iderbold Ganbat
Seid 
Stjernekokk: Islandske Thrainn Freyr Vigfusson
Sirkus Renaa 
Spiseriet 
Stjernekokk: Finske Ismo Sipeläinen

Bli med når verdensklassekokker inntar byen og få deg noe skikkelig godt i gapet!

Les mer om om Food & Fun her

Guide

Les mer