Ikon pil tilbake Tilbake

Deguy

Velkommen til Deguy.no 


Vi i Deguy har over 40 års erfaring med salg av moteklær til dame. Du finner oss i våre fysiske butikker rundt i flere norske byer, og nå kan vi endelig sende varer hjem til deg gjennom vår nye lekre nettbutikk. Hos oss vil du finne de samme varene på nett som i butikk. Vi har selvsagt også samme priser på varene våre i alle kanaler. Vår førstehåndskunnskap om moteklær til dame gjør at du her kan finne klær du garantert kommer til å elske. 

I 1974 startet Svein og Else Aadland sin første butikk i Bergen, Amanda. I dag, mer enn 45 år senere, selges det klær her til Bergens motebevisste kunder. Siden den gang har det blitt flere butikker i Bergen og senere i andre norske byer. Driften har med tiden gått i arv til Svein og Elses døtre, Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Sammen har de bygget opp Deguy-gruppen som nå teller syv butikker, inkludert nettbutikk.

Med innsikt i hva den motebevisste kvinne vil ha, har de skapt Deguys eget varemerke Tricot. Tricot-kolleksjonene er tidsriktige og trendy med et rent, klassisk uttrykk, og er en av grunnpilarene i Deguy-konseptet.  Sammen med profilerte utenlandske merkevarer av høy kvalitet, tilbyr Deguy et komplett utvalg av klær både til jobb, fest og fritid. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg spesiell når de kommer til oss for å handle. I våre butikker vil du alltid bli møtt av dyktige ansatte med god erfaring og mye kunnskap om trendene i markedet. Deguy-jentene tilbyr deg personlig veiledning og service når du skal handle klær!

 

Bilder