Ikon pil tilbake Tilbake

Made with Hart

Vi har jobbet med å perfeksjonere skjorter og dresser siden 2009. Vi tilbyr i dag både egne kolleksjoner og en målsøm tjeneste. I vårt målsøm program tilbyr vi deg perfekt passform og unik design, alt etter din personlige preferanse.

Siden barndommen har vi hatt et intenst ønske om å skape noe. Derfor startet vi Made with Hart. Vi valgte å bruke Mathias Made Wijk sitt mellomnavn og Alexander Hart Røed sitt etternavn.

Tankene og ideene om å starte vårt eget skjortemerke var ofte samtaletema da vi møttes. Sommeren 2008 reiste Made til Italia på jakt etter de beste samarbeidspartnerne for skjorter, slips, sløyfer og tørkler. Hart var på hjemmebane og pleiet potensielle nye kunder og lokale partnere.

Vi hadde et mål for øyet, og det var å starte produksjon av topp kvalitet. Bak enhver god skjorte ligger det mye kjærlighet og hardt arbeid: Kvaliteten på stoffet. En lekker fransk søm. Mange timers arbeid med å klippe stoff og kombinere mønstre for hånd. Hvis du er opptatt av skjorter, kan du peke ut en kvalitetsskjorte fra andre siden av rommet.

Nå finner du oss i våre inspirerende og fargerike lokaler i Kirkegata 3 i Stavanger eller i vårt eksklusive studio i Sommerrogata 17 i Oslo. 

Når du kommer til oss venter kaffen, og vi skal alltid gi deg den beste servicen.

Velkommen

Bilder