Slik søker du

Kjekt at du synes det høres interessant og spennende ut å delta på julemarkedet i Byparken! Under finner du mer informasjon om hvordan du går frem for å søke plass til julemarked i Stavanger 2024.

Tilbake

Søknadsskjema for å delta på julemarked

Foto Morten Golimo

For å søke om plass på julemarkedet i Byparken 2024 må du fylle ut et Forms-skjema som du finner ved å trykke på linken nederst på siden.

Vi tar i mot søknader helt frem til julemarkedet åpner, men ønsker du å sikre deg en god plass er det lurt å søke i god tid.

Vi tar kontakt med deg når søknaden er behandlet. Behandlingen av søknader skjer jevnlig, og du kan forvente tilbakemelding ca 14 dager etter innsendt søknad. Vi gjør deg altså oppmerksom på at selv om vi har mottatt søknad fra deg er ikke dette ensbetydig med bekreftet plass. Vi følger kriteriene for julemarkedet nøye for å sikre variasjon og kvalitet. Du vil dermed høre fra oss når du får bekreftet utstillerplass.

Så snart du får bekreftet plass på julemarkedet vil vi sammen med deg kartlegge dine praktiske og tekniske behov. Dersom du f. eks. ønsker å leie ekstra bord eller om du trenger tilgang på mer strøm enn det som medfølger utstillerplassen så holder vi dialog rundt dette og tilrettelegger for dine behov. Praktiske og tekniske avklaringer tar vi høsten 2024 når du som utstiller også har dannet et bilde av hvordan din julebod blir.

Søk her!