Juleboder

På julemarkedet i Byparken vil det være en god blanding av julehus, torgboder, telt og foodtrucks, og vi håper at du finner en kategori som passer for deg som utstiller. Under finner du mer informasjon og priser for leie av de ulike alternativene. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvilken kategori du bør velge - vi bistår gjerne med å finne et oppsett som passer for deg.

Tilbake

JulehusDelt julehusTeltTorgbodFoodtruck
 
 
Foto: Morten Golimo

Et eget lite julehus i den vakkert julepyntede Byparken skaper naturligvis skikkelig julestemning. Det er totalt 4 julehus tilgjengelig på markedet, og disse husene er svært populære blant utstillerne våre! Vi forutsetter derfor at utstillere som ønsker å booke julehus leier dette for hele perioden julemarkedet er i Byparken. Det er derfor ikke pris for leie av julehus enkelte dager/helger.

Julehusene har innvendig mål på ca 3,50x2,60 meter med god takhøyde. Huset er låsbart slik at man innreder julehuset fra starten av julemarkedet og kan la produkter/utstyr stå utstilt selv når julemarkedet er stengt. Julehuset har to innganger og kommer med følgende utstyr: strøm, lys i taket, liten reol, dørmatte og egen nøkkel.

Det er mulig å spikre for oppheng på veggene dersom man tar bort spiker/skruer ved nedrigg. Man får tilgang til julehuset etter avtale (minimum 2 dager før åpning).

Julehusene blir pyntet med utvendig belysning langs taket.
 
     

Foto: Stavanger Sentrum AS

 

Julehus vil kun leies ut til utstillere som booker for hele perioden, fra 30. november til 21. desember.

Pris: 10.000,- eks mva.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om julehus - vi ser frem til å høre fra deg!

Slik søker du