Ikon pil tilbake Tilbake

Kanelsnurren

20 års erfaring og 24-72 timer heving!

Tid er den viktigste ingrediensen når man ønsker å bake brød av ypperste kvalitet. Våre bakere har med seg all sin håndverkserfaring og dype kjærlighet for faget i møte med hvert eneste brød. Minst fem ganger i løpet av bakeprosessen er brødene i kontakt med sin skaper. Alt for at du skal få det beste brødet og den beste smaksopplevelsen. Vi synes nemlig livet er for kort til noe annet… 

Hver dag baker vi mellom 20 og 30 forskjellige typer brød og gjærbakst. Fra mørke og saftige grovbrød til lyse og sprøe bagetter, og masser av velsmakende herligheter imellom. 
Vi byr på et rikt sortiment av søte fristelser, deriblant wienerbrød, solskinnsboller, hveteboller, bringebærhorn, drømmeboller, croissanter, og selvsagt vår største kjendis, kanelsnurrer. Er du en ekte søtmoms tilbyr vi også et kresent utvalg av hele kaker, porsjonsstykker, muffins, cookies, brownies og terter.

Ambisiøse som vi er tester vi ofte ut nye ingredienser og smaker, og sortimentet er sjeldent det samme to uker på rad. Årstiden og forestående høytider vil også påvirke utvalgt vårt. Spør oss gjerne om en anbefaling når du er innom, ingenting gjør oss lykkeligere enn en god bakeprat!

 

Check Tar BYENgavekortet
Check Tar digitalt BYENgavekort

Bilder