Ikon pil tilbake Tilbake

Illums Bolighus

Illums Bolighus har gjennom generasjoner stått som et internasjonalt flaggskip for moderne boligkultur, design og innredning. Virkelighetens Utopia, som står sterkest, skal danske så vel som internasjonale nyheter presenteres.

De inspirerende og dekorative utstillingene lokker daglig mange danske og internasjonale kunder til å gå på oppdagelsesferd i det attraktive, visjonære og inspirerende handlemiljøet.

Flere store navn slik som Arne Jacobsen, Finn Juhl, Børge Mogensen og Hans J. Wegner fra dansk møbelhistorie har vært å finne som fast sortiment i varehuset siden 1950-tallet.

Illums Bolighus har satt sin posisjon som et toneangivende og inspirerende bolighus hvor du finner kjente danske merker i selskap med det aller nyeste designet innen boliginnredning og moderne livsstil. 

Illums Bolighus i Stavanger har et bredt sortiment av funksjonelle og dekorative designprodukter av inter­national klasse. Designets utforming og materialevalg utfordrer de klassiske tradisjonene og kundene til fornyelse og modige valg når de skal innrede boligen.
 

Check Tar BYENgavekortet
Check Tar digitalt BYENgavekort

Bilder