Sprell

Butikken vår i Stavanger er full av sjarm, særpreg og atmosfære. Den ligger i et fint, gammelt knirkete trehus fra 1800-tallet, i den koselige gågata Søregata. Hos oss finner du fine kvalitetsleker, gaver og masse flott til barnerommet. 

Sprellbutikkene ble etablert i 1995, og fikk navnet sitt i 1996. Den gang var det nesten var umulig å få tak i en god treleke i norske leketøysbutikker.

Heldigvis har det skjedd en del siden den gang, og på Sprell.no finner du i dag et mangfold av bra produkter til barn, og spennende interiør til barnerommet. Vi har mange leker i naturmaterialer, organiske tekstiler, og har fokus på god design og god kvalitet.

Hos oss finner du heller ingen monstre fra TV-skjermen eller reklamebaserte trendprodukter. I dag er Sprellbutikkene blitt en kjede med 13 butikker i Oslo, Bærum, Bergen, Trondheim, Ålesund og Stavanger. Vi har også en stor og fin nettbutikk. På Sprell.no skal du oppleve god service, rask levering og en trygg handel. Har du noe du vil fortelle oss - ris eller ros - så send oss gjerne en epost på kundeservice@sprell.no. Du kan også besøke oss på Facebook eller følge Sprellbutikkene på Instagram eller Pinterest

Velkommen hos oss!

 
 
 
 
 
 
Telefon:
23 22 22 21

Denne medlemsbedriften tar imot gavekort.

Type (kategori)
shopping