The Body Shop

  • 51 52 00 08
  • Østervåg 9 4006 STAVANGER

Selv om vi elsker miljøet, elsker det ikke alltid oss tilbake. Forurensning kan ha skadelige effekter på huden vår, men det er mye vi kan gjøre for å beskytte den (hurra!)

Vi i The Body Shop tilbyr hud-og korppspleie basert på naturlige ingrediensen.

The Body Shops historie starter med vår grunnlegger, Anita Roddick, sin tro på noe revolusjonært: at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body shop født i 1976.

Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne - å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av(Enrich not Exploit). For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr. Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig: sammen kan vi klare det! Enrich Not Exploit. It's in our hands.

Visste du at vi også tilbyr gratis sminkeveiledning der vi hjelper deg å finne e perfekte sminkeproduktene til akkurat din hud?

Kom inn for veiledning!

Våre åpningstider er:

Mandag til fredag    10.00 til 19.00

Lørdag                      10.00 til 17.00

 

Velkommen til oss!

 

 

 

Telefon:
51 52 00 08

Denne medlemsbedriften tar imot gavekort.

Type (kategori)
shopping