Shopping i Stavanger


Atelier M'Alice

 
I Atelier M*Alice vil du finne abstrakte malerier malt av Margaret Alice Høiesen. Kom innom - kanskje du finner noe fint til din vegg?

Besøk nettsted

Mer info HER

 Byens Skomaker

 
Byens Skomaker med skomakerfrue holder til i lekre lokaler i Søregata! Heling og såling av sko er bare en brøkdel av hva de kan hjelpe deg med. Her limes og sys det i både sko, jakker, vesker o.l, nøkler kopieres og kniver slipes. Trenger dine sko nye snorer, impregnering eller litt fresh farge? Sjekk deres utvalg!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Chili Chocolate

 
Chili Chocolate AS er en sjokoladefabrikk som holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum. I Søregata 27 har vi butikken vår hvor du kan se inn i våre produksjonslokaler, og kanskje få noen smaksprøver på hva vi har å tilby.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Dyrego

 
Vi i Dyrego jobber for at du som kunde skal føle deg velkommen hos oss i våre butikker. Vårt hovedfokus er at dyrene skal ha det best mulig hele tiden. Vi har dyr i alle våre butikker som gjør at våre ansatte har den kunnskapen de trenger om ditt dyr.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Floriss MagasinBlaa

 
Floriss er Norges største franchise-baserte kjede innen blomster. Våre varer er av høy kvalitet, og vi har alltid gode og konkurransedyktige priser.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Frank Walton

 

Frank Walton tilbyr optiske briller med glass fra Essilor, solbriller med glass fra Carl Zeiss, linser og synstest.


Besøk nettsted

Mer info HER
 


Gulating Ølutsalg

 
Sentralt i Stavanger, i Lars Hertervigsgate 6, finner du distriktets største utvalg av øl med over 600 ulike ølmerker fra nasjonale og internasjonale håndverksbryggerier. Vi har også et stort utvalg i cider/rusbrus og alkoholfrie alternativer.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Havana-Magasinet

 
Havana-Magasinet er Norges eldste spesialforretning innen tobakk og røykeartikler, og importerer og selger varer til hele Norge.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Hobby og Koz

 
Hos Hobby og Koz finner du mye spennende innen hobbyartikler, og en hel del koselige småting når det gjelder interiør/gaver. Håper du stikker innom en tur for en koselig drøs!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Interoptik Straen

 
Vi tilbyr synsundersøkelse, øyebunnsundersøkelse og tilpasser alle type kontaktlinser. Vi henviser direkte til øyelege ved behov.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Kaffehuset

 
Lokalisert i sentrum av Stavanger finner du en liten, koselig og unik butikk med et bredt utvalg av kaffe og te fra hele verden. I over 40 år har Kaffehuset vært en del av lokalkulturen i Stavanger, og er her for å bli.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Magiske Masker

 
Magiske Masker, Garn & Sånn er en dedikert faghandel som gir våre gjester veiledning og strikkehjelp. Vårt ønske er å være garnbutikken med det lille ekstra, lun atmosfære, gi våre gjester den beste veiledning  – kanskje viktigst – masse nydelig garn i de vakreste farger!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Mestergrønn Herbarium

 
Hos Mester Grønn Herbarium finner du friske blomster og planter til enhver anledning. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens tilbehør!

Besøk nettsted

Mer info HER

 Neo Galleri

 
Neo Galleri åpnet i november 1999 og representerer flere anerkjente kunstnere innen billedkunst, kunsthåndverk og glasskunst. Her kan du finne noe i alle prisklasser. Neo Galleri har en intim og rolig atmosfære som både gallerist, kunstnere og gjester sørger for.

Besøk nettsted

Mer info HER

 Olivenlunden 1830

 
Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Pottemakeriet

 
Pottemakeriet er et levende keramikkverksted med butikk og utsalg. Vi tilbyr events som keramikkurs, teambuilding og arrangementer på etterspørsel.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Specsavers Stavanger

 
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, og med dagens 82 butikker landet rundt, kan Specsavers tilby rimelige kvalitetsbriller, kontaktlinser og synstester utført av autoriserte optikere. Et godt syn er noe av det viktigste vi har, og derfor er det viktig at du velger en godt kvalifisert optiker når du skal sjekke synet. Velkommen innom Specsavers Stavanger!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Spødet

 
Spødet er snopebutikk for deg som liker håndarbeid. Et spød er jo et strikketøy, men det er jo så mye annet som er morsomt så i tillegg til strikkegarn har vi sysaker, stoffer til klær og quilting, broderisaker og heklegarn.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Stavanger Konfekt

 
I Søregata 19 finner du Stavanger Konfekt. Her finner du konfekt, kaffe, te, gelato og godterier. Velkommen inn for en hyggelig handel!

Besøk nettsted
 


Th. Thormodsen jr.

 
Vi er regionens største belysnings butikk som ligger i hjertet av Stavanger sentrum med over 500m2 butikk over to plan. Vi selger småelektrisk, og tilbyr alt innen belysning, inne som ute. Vårt varespekter tilfredsstiller enhver smak.

Besøk nettsted

Mer info HERKlær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester