Shopping i Stavanger


Atelier M'Alice

 
I Atelier M*Alice vil du finne abstrakte malerier malt av Margaret Alice Høiesen. Kom innom - kanskje du finner noe fint til din vegg?

Besøk nettsted

Mer info HER

 Byens Skomaker

 
Byens Skomaker med skomakerfrue holder til i lekre lokaler i Søregata! Heling og såling av sko er bare en brøkdel av hva de kan hjelpe deg med. Her limes og sys det i både sko, jakker, vesker o.l, nøkler kopieres og kniver slipes. Trenger dine sko nye snorer, impregnering eller litt fresh farge? Sjekk deres utvalg!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Chili Chocolate

 
Chili Chocolate AS er en sjokoladefabrikk som holder til midt i hjertet av Stavanger sentrum. I Søregata 27 har vi butikken vår hvor du kan se inn i våre produksjonslokaler, og kanskje få noen smaksprøver på hva vi har å tilby.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Dyrego

 
Vi i Dyrego jobber for at du som kunde skal føle deg velkommen hos oss i våre butikker. Vårt hovedfokus er at dyrene skal ha det best mulig hele tiden. Vi har dyr i alle våre butikker som gjør at våre ansatte har den kunnskapen de trenger om ditt dyr.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Floriss MagasinBlaa

 
Floriss er Norges største franchise-baserte kjede innen blomster. Våre varer er av høy kvalitet, og vi har alltid gode og konkurransedyktige priser.

Besøk nettsted

Mer info HER
   


Havana-Magasinet

 
Havana-Magasinet er Norges eldste spesialforretning innen tobakk og røykeartikler, og importerer og selger varer til hele Norge.

Besøk nettsted

Mer info HER
   


Inspirit Tattoo

 
Vi er et tatoveringsstudio med stort fokus på kvalitet og hygiene. Hos oss finner du tilstedeværende, profesjonelle tatovører med stor lidenskap for faget og med flere års erfaring. Om du er på utkikk etter et studio for din neste tatovering i Stavanger, så send oss gjerne en forespørsel eller kom innom oss for en prat.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Kaffehuset

 
Lokalisert i sentrum av Stavanger finner du en liten, koselig og unik butikk med et bredt utvalg av kaffe og te fra hele verden. I over 40 år har Kaffehuset vært en del av lokalkulturen i Stavanger, og er her for å bli.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Mestergrønn Herbarium

 
Hos Mester Grønn Herbarium finner du friske blomster og planter til enhver anledning. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens tilbehør!

Besøk nettsted

Mer info HER

 Neo Galleri

 
Neo Galleri åpnet i november 1999 og representerer flere anerkjente kunstnere innen billedkunst, kunsthåndverk og glasskunst. Her kan du finne noe i alle prisklasser. Neo Galleri har en intim og rolig atmosfære som både gallerist, kunstnere og gjester sørger for.

Besøk nettsted

Mer info HER

 Olivenlunden 1830

 
Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Padma

 
Padma fokuserer på varer uten gluten, laktose, melk, egg, nøtter og tilsatt sukker, samt naturlige og Norsk produserte varer. De har varer fra blandt annet Semper, Freee og Elda bakeri, Vossabia og Nature’s grace. På fredager og lørdager har de også fersk glutenfri bakst fra Brustadbakeren. 

Besøk nettsted

Mer info HER
 

 


Skaparverket

 
Skaparverket er ei levande oase av grøne sanseinntrykk. Kom inn, pust ut og la deg inspirere!

I våre salgslokale i Muségata rett ovanfor Muséet vil du finne både eksemplane, idéane, kunnskapen og løysningane. Til dømes forskjellige slag av inneplanter i ulike miljø, ei rekkje variantar av grøne moseinstallasjonar, planteveggar, krukker samt naudsynt tilbehøyr for å lukkast.

Besøk nettsted

Mer info HER

   Specsavers Stavanger

 
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, og med dagens 82 butikker landet rundt, kan Specsavers tilby rimelige kvalitetsbriller, kontaktlinser og synstester utført av autoriserte optikere. Et godt syn er noe av det viktigste vi har, og derfor er det viktig at du velger en godt kvalifisert optiker når du skal sjekke synet. Velkommen innom Specsavers Stavanger!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Spødet

 
Spødet er snopebutikk for deg som liker håndarbeid. Et spød er jo et strikketøy, men det er jo så mye annet som er morsomt så i tillegg til strikkegarn har vi sysaker, stoffer til klær og quilting, broderisaker og heklegarn.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sunkost Herbarium AS

 
Som spesialister på helsekost og personlig velvære har Sunkost det beste utvalget i utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter. Alle våre helsekostprodukter er av høy kvalitet. I butikkene finner du et rikt utvalg av vitaminer, mineraler, antioksidanter, naturlige hudpleieprodukter, andre produkter for spesifikke behov og sunn mat og drikke.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Th. Thormodsen jr.

 
Vi er regionens største belysnings butikk som ligger i hjertet av Stavanger sentrum med over 500m2 butikk over to plan. Vi selger småelektrisk, og tilbyr alt innen belysning, inne som ute. Vårt varespekter tilfredsstiller enhver smak.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Øye

 
Hos Øye møter du kvalifiserte optikere som måler ut og lager individuelt tilpassede synshjelpemidler. Trenger du lesebriller eller progressive briller, tilbyr vi kvalitetsbrilleglass fra Essilor og brilleinnfatninger i alle prisklasser. Med eget sliperi har vi mulighet til å levere et utvalg briller på dagen. Vi har også et utvalg hjelpemidler med forstørrelse som er til god hjelp når synet ikke lenger strekker til, samt tilpasning av de aller fleste kontaktlinser som finnes på markedet!

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Øyelegene

 
Øyelegene har vært en del av Stavangers bybilde siden 2007. Vi tilbyr medisinsk utredning og en rekke øyerelaterte tjenester og behandlinger i nye og moderne lokaler. Her har vi også skapt et trivelig og trygt sted for de minste, slik at de skal få en god opplevelse. I butikken Øye gir erfarne optikere veiledning og hjelp knyttet til briller, kontaktlinser og øyehelseprodukter. Alt under samme tak hos Øyelegene i 3. etasje på MagasinBlaa.

Besøk nettsted

Mer info HERKlær, sko, sport og fritid  //  Barn, leker, bok og papir  //  Hjem og interiør  //
Helse, hud og velvære  //  Gull, sølv og ur  //  Dagligvare og kiosk  //  Spesialiteter og tjenester