Opplev Stavanger


Airtime Stavanger

 
Vi tilbyr mega-trampoliner, ninja warrior baner, trikse-vegger, dodgeball bane og sinnsykt mye annet kult! Her snakker vi god fysisk trening, adrenalin og kroppsbeherskelse i trygge omgivelser.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Damp AS

 
Flytende badstue som kan benyttes enkeltvis eller for en større gruppe, som feks firma eller utdrikningslag. Eller rett og slett en vennegjeng som vil kose seg med badstue og bading, stå på SUP-brett med mer.

Besøk nettsted

Mer info HER

 


 

House of movement

 
House of Movement tilbyr trening med høy kvalitet og veiledning. La skuldrene senke seg, la oss hjelpe deg med treningen og gled deg over resultatene. Vi tilbyr pilates, garuda, barre og yoga. Her kan du også utdanne deg til å blir pilates-instruktør. Velkommen!

Besøk nettsted

Mer info HER
 
 

Lucky Bowl & Lounge

 
Lucky Bowl & Lounge ligger i 2. etasje i Tårngalleriet midt i Stavangers lysløype! Vi er en New York-style restaurant og bar med alle rettigheter. Menyen byr på klassikerne som du kjenner fra før med juicy burgers, biff, ribs, pasta og mye annet godt.

Besøk nettsted

Mer info HER
 
 

Odeon Kino

 
ODEON Stavanger har 1358 seter fordelt på 10 moderne saler på Sølvberget. Tre nye saler åpnet i 2013, og vi har Dolby Atmot installert i sal 10. Fem av våre saler har 4K oppløsning, og vi har mulighet for visning av 3D film i flere saler. Visste du at dette er den første kinoen i Norden som åpnet en Luksussal?

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Sats Herbarium

 
Velkommen til SATS Herbarium! Vi tilbyr deg det siste innenfor styrke, kondisjons- og gruppetrening. Våre dyktige ansatte hjelper deg i gang med målrettet og effektiv trening.

Besøk nettsted

Mer info HER

 


 

Sølvberget bibliotek og kulturhus

 
Siden 1987 har Sølvberget, Stavanger kulturhus og bibliotek vært byens og regionens kulturelle storstue og møteplass. Sølvberget er stedet der kunnskap, opplevelse og erkjennelse forenes.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Viking House

 
Viking House er en ny attraksjon i Stavanger. Vi tilbyr våre besøkende en unik VR-opplevelse basert på slaget ved Hafrsfjord (AD872) og historien om dens seierherrer, kong Harald Fairhair.

Besøk nettsted

Mer info HER


Museum  //  På sjøen  //  Konsert og kultur  //  Sport & friti
Opplev hva Stavanger har å by på!