Opplev Stavanger


Folken

 
Folken er studenthuset i Stavanger sentrum, for alle studenter uansett utdanningsinstitusjon. Samtidig er Folken en viktig scene – regionalt og nasjonalt – for rytmisk musikk. Vi er et kulturhus med tre barer, tre scener og et kulturtilbud som går gjennom hele semesteret.

Besøk nettsted

Mer info HER
 


Martinique

 
Martinique er annerledes. Tilbaketrukket fra lysløypen rundt Vågen ligger denne miljøplassen på Nytorget med sin særegne atmosfære. Stedet er en smeltedigel av mennesker på tvers av yrker, alder, miljø og interesser. Her kan rastløse studenter søke ro med et glass, vennegjenger la seg utfordre på quizkveldene, spille litt shufflebord, naboer og lokale næringsfolk stikke innom for en koselig ettermiddag eller en prat.

Besøk nettsted

Mer info HER

 Rogaland Teater

 
Rogaland Teater presenterer årlig 10-14 produksjoner på fire forskjellige scener. I gjennomsnitt fremvises det årlig 400 - 500 forestillinger for et publikum på mellom 80 000 og 110 000.

Besøk nettsted

Mer info HER

 Stavanger Konserthus

 
Velkommen til Stavanger konserthus – et samlingspunkt for alle som er glad i konserter og forestillinger. Vi har tre konsertsaler, praktfulle foajéområder, restauranten Spiseriet og et stort utendørsamfi.

Besøk nettsted

Mer info HER
 
 

Tou

 
Tou er en kunst-, kunnskaps- og ressursarena, og en av landets største uavhengige kulturinstitusjoner. Vi har et bredt spekter av aktiviteter gjennom året med over 450 ulike arrangementer.

Besøk nettsted

Mer info HER
 

Museum  //  På sjøen  //  Konsert og kultur  //  Sport & fritid
Opplev hva Stavanger har å by på!