Julemarked i Byparken 2023

Førjulstiden i Stavanger er virkelig noe for seg selv! Byen pyntes med de fineste julelys, butikkene dekorerer vinduene med nisser og girlander, lyden av julemusikk brer seg og gatene fylles med julestemning - alle sansene kjenner at julen nærmer seg. Kanskje er vi så heldige og får et dryss av snø?

Er du nysgjerrig på å være en del av denne magiske førjulstiden i Byparken? Under generell info finner du mye av det du trenger å vite som utstiller på julemarkedet. Under fanen "Juleboder" finner du mer informasjon om de fem ulike kategoriene vi har. Og sist, men ikke minst, klikk deg inn på "Slik søker du" om du har lyst til å bli med!

Generell infoJuleboderSlik søker du
 

Midt oppi Stavangers nydelige julestemning bygger vi et vakkert julemarked i Byparken hvor man kan finne de unike gavene, ta med noe smakfullt i hånden, kjøre hest og kjerre eller få med seg en liten førjulskonsert. Byparken forvandles til det beste stedet i byen for julestemning, og vi søker håndverkere, matprodusenter, kunstnere og kreative sjeler - enten du jobber profesjonelt eller på hobbybasis. Kvalitet er nøkkelordet, og vi ønsker et julemarked som viser den brede variasjonen i det vår flotte region har å by på!
 
 

På disse sidene finner du informasjon for deg som er interessert i en bod på julemarkedet - klikk deg rundt og fyll ut en søknad! Har du spørsmål? Ta kontakt med oss - vi gleder oss til å høre fra deg!