Nytt og nyttig

Nå tennes tusen julelys

Vinter i byen er en vakker tid! Når mørket faller på tennes vinter- og julelys i hele byen. I Høstferien tente vi lysteppet i Fargegata og skiltene i Nygata og Søregata og akkurat nå er vi i gang med å pynte byen med julelys og enda mer vinterlys. Butikkene gjør seg også klar til jul og i flere vinduer er juleutstillingene allerede kommet frem.Julekakene og konfekten begynner å komme frem i butikkhyllene og som alle vet smaker de best før jul. De kalde dagene er perfekt for å nyte en god kopp kakao eller en varm suppe på en av byens kafeer.

 

Program for Siddisdagene

Siddisdagene byr som vanlig på gode tilbud i butikkene, mye kjekt å finne på for store og små, marked på Torget og den gode byopplevelsen. Det er høstferie og vi tenner vinterlysene i Nygata, Søregata og Fargegata. Bruk byen - hold avstand!

Hjemkjøring av varer under Siddisdagene

Vi kjører varene dine hjem for deg helt gratis fra kl.16-20 alle dager under Siddisdagene. Har du vært i byen og handlet, men vil avslutte med en tur på kino eller en bedre middag? Kom innom i Østervåg 6, så ordner vi resten. Hvis du ikke har anledning til å dra til byen, men vil benytte deg av noen av de mange gode tilbudene hos våre medlemsbutikker kan du ta kontakt med butikkene, så ordner vi det også.

Høstferie i Stavanger

02.-11.oktober er det høstferie i Stavanger og det betyr at det er mye gøy som skjer hele uken. Vi har laget en oversikt over noe av det som skjer i byen for både liten og stor.  God byferie!

Bergelandstunellen pusses opp

Frem til jul vil Bergelandstunellen være stengt for oppgraderingen og når dette arbeidet er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.
Sist, men ikke minst, lufta i Bergelandstunnelen blir mye renere og bedre. Men først må den gjennom en omfattende oppgradering.

Tid for oppstart og nye muligheter

Vi er inne i årets siste sommermåned og det nærmer seg skolestart. Sommeren 2020 ble veldig annerledes enn det vi så for oss da året starter. Det at sommeren har vært annerledes betyr ikke at den ikke har vært fin. 

Gladmattorg

Vi ønsker å invitere små og store matprodusenter til marked på Torget under Gladmat. Produserer du grønnsaker, røykelaks, kjøtt, egg, sjokolade, saft, marmelade eller noe annet spennende? Da håper vi du vil bli med oss på marked!

 

Brukt - og vintagemarked i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. Det du selger må være helt, rent og fint.

Siddisdager

Herlig! Det blir Siddisdager i år også! Fra 11.-13.juni ønsker vi velkommen til 3 dager med gode tilbud, marked på Torget, kjekke byvandringer og den gode byopplevelsen. Se hele programmet under!

Marked i sentrum på Torget

Nesten hver lørdag gjennom hele sesongen vil det være marked på Torget og torbodene vil bli fylt opp med lokale markedshandlere med lokal produkter.

Åpne butikker på påskeaften

I år vil mange oppleve en litt annerledes og spesiell påske. I byen er det en del butikker som har stengt, men mange  er fortsatt åpne og det gjelder også på påskeaften. De tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg.

Sider