Nytt og nyttig

Bergelandstunellen pusses opp

Frem til jul vil Bergelandstunellen være stengt for oppgraderingen og når dette arbeidet er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.
Sist, men ikke minst, lufta i Bergelandstunnelen blir mye renere og bedre. Men først må den gjennom en omfattende oppgradering.

Tid for oppstart og nye muligheter

Vi er inne i årets siste sommermåned og det nærmer seg skolestart. Sommeren 2020 ble veldig annerledes enn det vi så for oss da året starter. Det at sommeren har vært annerledes betyr ikke at den ikke har vært fin. 

Gladmattorg

Vi ønsker å invitere små og store matprodusenter til marked på Torget under Gladmat. Produserer du grønnsaker, røykelaks, kjøtt, egg, sjokolade, saft, marmelade eller noe annet spennende? Da håper vi du vil bli med oss på marked!

 

Brukt - og vintagemarked i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. Det du selger må være helt, rent og fint.

Siddisdager

Herlig! Det blir Siddisdager i år også! Fra 11.-13.juni ønsker vi velkommen til 3 dager med gode tilbud, marked på Torget, kjekke byvandringer og den gode byopplevelsen. Se hele programmet under!

Marked i sentrum på Torget

Nesten hver lørdag gjennom hele sesongen vil det være marked på Torget og torbodene vil bli fylt opp med lokale markedshandlere med lokal produkter.

Åpne butikker på påskeaften

I år vil mange oppleve en litt annerledes og spesiell påske. I byen er det en del butikker som har stengt, men mange  er fortsatt åpne og det gjelder også på påskeaften. De tar alle forholdsregler sånn at du som kunde skal føle deg trygg.

Bypåske 2020

I år vil nok mange av dere oppleve en litt annerledes og spesiell påske. Vi vil gjøre det vi kan for at du kan få en litt hyggeligere hjemmepåske og har derfor samlet noen av godbitene byene har å by på.
Her håper vi du finner noe som faller i smak - enten du velger å handle i en av våre flotte butikker eller i deres digitale løsninger.

Byen er åpen

Det er en vanskelig tid vi går i møte og saker og ting endrer seg veldig raskt. Foreløpig er butikkene i byen åpne til ordinær åpningstid, men alle kulturtilbud, treningssentre, frisører, hudpleie og en del serveringssteder må holde stengt. Våre medlemmer følger helsemyndighetene sine råd og vasker alle smitteflater som dører, disker og håndtak jevnlig.

Brukt - og vintagemarkeder i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. 

Torgbodene

Årets markedssesong i Torgbodene starter etter påske og vil vare til og med høstferien.
I sesongen vil det være markedshandlere i bodene fra torsdag til lørdag de aller fleste ukene, men ønsker vi at det skal være liv hele uken.  I helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning.

Sider