Nytt og nyttig

Oleana Concept Store Stavanger søker butikkleder

Oleana søker en sulten, engasjert og imøtekommende person som strekker seg langt for å gi 
våre kunder en unik kundeopplevelse. Du er oppdatert på det siste og har evnen til å tolke 
vår nye målgruppe, kvinner i 30-50 års alderen som er bevisste på kvalitet, merkevare og 
bærekraftig mote. Er dette deg?

Byens påskeeggjakt

Påskeharen har gjemt 20 påskeegg rundt omkring i hele byen og vi vil ha dere med på jakten.

Påskebytur

Påsken er tid for tur og for deg som skal ha bypåske har vi forslag til en koselig tur rundt omkring i sentrum. Ruten tar deg gjennom sentrum og med deg på veien får du historiske fakta om stedene du passerer. God tur!

Påskerebus i Stavanger sentrum

Bli med på påskerebus, vinn premier for 50.000,-!
Høydepunkt og Stavanger Sentrum AS inviterer til morsomt og engasjerende digitalt rebusløp for familien eller vennegjengen.

Åpningstider Påske

Fra 31.mars - 4.april er det påskeferie. Flere av byens butikker har åpent både onsdag før skjærtorsdag og påskeaften.

Vinterferie i byen

Det er vinterferie i Stavanger og det betyr mange kjekke aktiviteter for store og små. Vi har satt i sammen et program for hele uken. God ferie!

Årets sentrumsbutikk 2020

Arbeidet med for å finne årets sentrumsbutikk har foregått kontinuerlig gjennom 2020.
Vi er heldige som har så mange flotte butikker, dyktige drivere og hyggelige butikkmedarbeidere i byen vår og det har ikke vært en enkel sak for juryen. Vinneren av Årets Sentrumsbutikk 2020 er SO på Magasin Blaa.

Fotokonkurranse

Vi tror at det er mange flinke fotografer, både profesjonelle og amatører, i byen vår og vil derfor invitere alle til en fotokonkurranse.

Gode tips til morsdag og valentinsdagen

På søndag 14.februar er dagen da man skal vise at man setter ekstra pris på mor og det er også den dagen da man skal gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet. Hvis du vil gi en gave til mor eller din kjære har vi mange gode tips.

Neo Galleri

I Nedre Strandgate 54 ligger en liten perle av et galleri - Neo Galleri. Lokalet er ikke mange kvadratmeter, men det representerer totalt 65 regionale/nasjonale og utenlanske kunstnere.

 

Restaurantmat hjemme

Har du lyst på god restuarantmat i helgen? En 2-tretters, 3-retters eller kanskje en 5-retters? Flere av byens restauranter tilbyr "gjør det selv-esker" slik at dere kan få oppleve de gode måltidene i tillegg til gleden av å lage maten selv. 

Adventskonkurranse på Instagram

Vis oss hva som gir deg julestemning i byen. Post et bilde på Instagram, tagg @stavangersentrum og #julibyen. Hver dag fra 1.-24.desember kårer vi en vinner. Det fineste, koseligste eller det bilde med mest julestemning vinner og vi har mange supre premier.
God adventstid!

Sider