Nytt og nyttig

Vinterferie i byen

Det er vinterferie i Stavanger og det betyr mange kjekke aktiviteter for store og små. Vi har satt i sammen et program for hele uken. God ferie!

Årets sentrumsbutikk 2020

Arbeidet med for å finne årets sentrumsbutikk har foregått kontinuerlig gjennom 2020.
Vi er heldige som har så mange flotte butikker, dyktige drivere og hyggelige butikkmedarbeidere i byen vår og det har ikke vært en enkel sak for juryen. Vinneren av Årets Sentrumsbutikk 2020 er SO på Magasin Blaa.

Fotokonkurranse

Vi tror at det er mange flinke fotografer, både profesjonelle og amatører, i byen vår og vil derfor invitere alle til en fotokonkurranse.

Gode tips til morsdag og valentinsdagen

På søndag 14.februar er dagen da man skal vise at man setter ekstra pris på mor og det er også den dagen da man skal gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet. Hvis du vil gi en gave til mor eller din kjære har vi mange gode tips.

Neo Galleri

I Nedre Strandgate 54 ligger en liten perle av et galleri - Neo Galleri. Lokalet er ikke mange kvadratmeter, men det representerer totalt 65 regionale/nasjonale og utenlanske kunstnere.

 

Restaurantmat hjemme

Har du lyst på god restuarantmat i helgen? En 2-tretters, 3-retters eller kanskje en 5-retters? Flere av byens restauranter tilbyr "gjør det selv-esker" slik at dere kan få oppleve de gode måltidene i tillegg til gleden av å lage maten selv. 

Adventskonkurranse på Instagram

Vis oss hva som gir deg julestemning i byen. Post et bilde på Instagram, tagg @stavangersentrum og #julibyen. Hver dag fra 1.-24.desember kårer vi en vinner. Det fineste, koseligste eller det bilde med mest julestemning vinner og vi har mange supre premier.
God adventstid!

Nissepostkassen i byen

I år skal vi hjelpe Nissen slik at han får alle ønskelistene fra ungene i Stavanger.
Fra 1.- 24.desember står postkassen hans på Arneageren og den har plass til veldig mange ønskelister.
Nissen har det veldig travelt, så vi kommer også til å hjelpe han med å oppfylle et ønske hver dag.
Kanskje får du et ønske oppfylt!

Nå tennes tusen julelys

Vinter i byen er en vakker tid! Når mørket faller på tennes vinter- og julelys i hele byen. I Høstferien tente vi lysteppet i Fargegata og skiltene i Nygata og Søregata og akkurat nå er vi i gang med å pynte byen med julelys og enda mer vinterlys. Butikkene gjør seg også klar til jul og i flere vinduer er juleutstillingene allerede kommet frem.Julekakene og konfekten begynner å komme frem i butikkhyllene og som alle vet smaker de best før jul. De kalde dagene er perfekt for å nyte en god kopp kakao eller en varm suppe på en av byens kafeer.

 

Program for Siddisdagene

Siddisdagene byr som vanlig på gode tilbud i butikkene, mye kjekt å finne på for store og små, marked på Torget og den gode byopplevelsen. Det er høstferie og vi tenner vinterlysene i Nygata, Søregata og Fargegata. Bruk byen - hold avstand!

Hjemkjøring av varer under Siddisdagene

Vi kjører varene dine hjem for deg helt gratis fra kl.16-20 alle dager under Siddisdagene. Har du vært i byen og handlet, men vil avslutte med en tur på kino eller en bedre middag? Kom innom i Østervåg 6, så ordner vi resten. Hvis du ikke har anledning til å dra til byen, men vil benytte deg av noen av de mange gode tilbudene hos våre medlemsbutikker kan du ta kontakt med butikkene, så ordner vi det også.

Sider