Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Adventskonkurranse på Instagram

Vis oss hva som gir deg julestemning i byen. Post et bilde på Instagram, tagg @stavangersentrum og #julibyen. Hver dag fra 1.-24.desember kårer vi en vinner. Det fineste, koseligste eller det bilde med mest julestemning vinner og vi har mange supre premier.
God adventstid!

Les mer

Nissepostkassen i byen

I år skal vi hjelpe Nissen slik at han får alle ønskelistene fra ungene i Stavanger.
Fra 1.- 24.desember står postkassen hans på Arneageren og den har plass til veldig mange ønskelister.
Nissen har det veldig travelt, så vi kommer også til å hjelpe han med å oppfylle et ønske hver dag.
Kanskje får du et ønske oppfylt!

Les mer

Nå tennes tusen julelys

Vinter i byen er en vakker tid! Når mørket faller på tennes vinter- og julelys i hele byen. I Høstferien tente vi lysteppet i Fargegata og skiltene i Nygata og Søregata og akkurat nå er vi i gang med å pynte byen med julelys og enda mer vinterlys. Butikkene gjør seg også klar til jul og i flere vinduer er juleutstillingene allerede kommet frem.Julekakene og konfekten begynner å komme frem i butikkhyllene og som alle vet smaker de best før jul. De kalde dagene er perfekt for å nyte en god kopp kakao eller en varm suppe på en av byens kafeer.

 

Les mer

Program for Siddisdagene

Siddisdagene byr som vanlig på gode tilbud i butikkene, mye kjekt å finne på for store og små, marked på Torget og den gode byopplevelsen. Det er høstferie og vi tenner vinterlysene i Nygata, Søregata og Fargegata. Bruk byen - hold avstand!

Les mer

Hjemkjøring av varer under Siddisdagene

Vi kjører varene dine hjem for deg helt gratis fra kl.16-20 alle dager under Siddisdagene. Har du vært i byen og handlet, men vil avslutte med en tur på kino eller en bedre middag? Kom innom i Østervåg 6, så ordner vi resten. Hvis du ikke har anledning til å dra til byen, men vil benytte deg av noen av de mange gode tilbudene hos våre medlemsbutikker kan du ta kontakt med butikkene, så ordner vi det også.

Les mer