Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Vinterferie i byen

Det er vinterferie i Stavanger og det betyr mange kjekke aktiviteter for store og små. Vi har satt i sammen et program for hele uken. God ferie!

Les mer

Årets sentrumsbutikk 2020

Arbeidet med for å finne årets sentrumsbutikk har foregått kontinuerlig gjennom 2020.
Vi er heldige som har så mange flotte butikker, dyktige drivere og hyggelige butikkmedarbeidere i byen vår og det har ikke vært en enkel sak for juryen. Vinneren av Årets Sentrumsbutikk 2020 er SO på Magasin Blaa.

Les mer

Fotokonkurranse

Vi tror at det er mange flinke fotografer, både profesjonelle og amatører, i byen vår og vil derfor invitere alle til en fotokonkurranse.

Les mer

Gode tips til morsdag og valentinsdagen

På søndag 14.februar er dagen da man skal vise at man setter ekstra pris på mor og det er også den dagen da man skal gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet. Hvis du vil gi en gave til mor eller din kjære har vi mange gode tips.

Les mer

Neo Galleri

I Nedre Strandgate 54 ligger en liten perle av et galleri - Neo Galleri. Lokalet er ikke mange kvadratmeter, men det representerer totalt 65 regionale/nasjonale og utenlanske kunstnere.

 

Les mer

Restaurantmat hjemme

Har du lyst på god restuarantmat i helgen? En 2-tretters, 3-retters eller kanskje en 5-retters? Flere av byens restauranter tilbyr "gjør det selv-esker" slik at dere kan få oppleve de gode måltidene i tillegg til gleden av å lage maten selv. 

Les mer