Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Program for Siddisdagene

Siddisdagene byr som vanlig på gode tilbud i butikkene, mye kjekt å finne på for store og små, marked på Torget og den gode byopplevelsen. Det er høstferie og vi tenner vinterlysene i Nygata, Søregata og Fargegata. Bruk byen - hold avstand!

Les mer

Hjemkjøring av varer under Siddisdagene

Vi kjører varene dine hjem for deg helt gratis fra kl.16-20 alle dager under Siddisdagene. Har du vært i byen og handlet, men vil avslutte med en tur på kino eller en bedre middag? Kom innom i Østervåg 6, så ordner vi resten. Hvis du ikke har anledning til å dra til byen, men vil benytte deg av noen av de mange gode tilbudene hos våre medlemsbutikker kan du ta kontakt med butikkene, så ordner vi det også.

Les mer

Høstferie i Stavanger

02.-11.oktober er det høstferie i Stavanger og det betyr at det er mye gøy som skjer hele uken. Vi har laget en oversikt over noe av det som skjer i byen for både liten og stor.  God byferie!

Les mer

Bergelandstunellen pusses opp

Frem til jul vil Bergelandstunellen være stengt for oppgraderingen og når dette arbeidet er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.
Sist, men ikke minst, lufta i Bergelandstunnelen blir mye renere og bedre. Men først må den gjennom en omfattende oppgradering.

Les mer

Tid for oppstart og nye muligheter

Vi er inne i årets siste sommermåned og det nærmer seg skolestart. Sommeren 2020 ble veldig annerledes enn det vi så for oss da året starter. Det at sommeren har vært annerledes betyr ikke at den ikke har vært fin. 

Les mer

Gladmattorg

Vi ønsker å invitere små og store matprodusenter til marked på Torget under Gladmat. Produserer du grønnsaker, røykelaks, kjøtt, egg, sjokolade, saft, marmelade eller noe annet spennende? Da håper vi du vil bli med oss på marked!

 

Les mer