Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Nå tennes tusen julelys

Vinter i byen er en vakker tid! Når mørket faller på tennes vinter- og julelys i hele byen. I Høstferien tente vi lysteppet i Fargegata og skiltene i Nygata og Søregata og akkurat nå er vi i gang med å pynte byen med julelys og enda mer vinterlys. Butikkene gjør seg også klar til jul og i flere vinduer er juleutstillingene allerede kommet frem.Julekakene og konfekten begynner å komme frem i butikkhyllene og som alle vet smaker de best før jul. De kalde dagene er perfekt for å nyte en god kopp kakao eller en varm suppe på en av byens kafeer.

 

Les mer

Program for Siddisdagene

Siddisdagene byr som vanlig på gode tilbud i butikkene, mye kjekt å finne på for store og små, marked på Torget og den gode byopplevelsen. Det er høstferie og vi tenner vinterlysene i Nygata, Søregata og Fargegata. Bruk byen - hold avstand!

Les mer

Hjemkjøring av varer under Siddisdagene

Vi kjører varene dine hjem for deg helt gratis fra kl.16-20 alle dager under Siddisdagene. Har du vært i byen og handlet, men vil avslutte med en tur på kino eller en bedre middag? Kom innom i Østervåg 6, så ordner vi resten. Hvis du ikke har anledning til å dra til byen, men vil benytte deg av noen av de mange gode tilbudene hos våre medlemsbutikker kan du ta kontakt med butikkene, så ordner vi det også.

Les mer

Høstferie i Stavanger

02.-11.oktober er det høstferie i Stavanger og det betyr at det er mye gøy som skjer hele uken. Vi har laget en oversikt over noe av det som skjer i byen for både liten og stor.  God byferie!

Les mer

Bergelandstunellen pusses opp

Frem til jul vil Bergelandstunellen være stengt for oppgraderingen og når dette arbeidet er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.
Sist, men ikke minst, lufta i Bergelandstunnelen blir mye renere og bedre. Men først må den gjennom en omfattende oppgradering.

Les mer