Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Marked i sentrum på Torget

Nesten hver lørdag gjennom hele sesongen vil det være marked på Torget og torbodene vil bli fylt opp med lokale markedshandlere med lokal produkter.

Les mer

Bergelandstunellen pusses opp

Frem til jul vil Bergelandstunellen være stengt for oppgraderingen og når dette arbeidet er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.
Sist, men ikke minst, lufta i Bergelandstunnelen blir mye renere og bedre. Men først må den gjennom en omfattende oppgradering.

Les mer

Tid for oppstart og nye muligheter

Vi er inne i årets siste sommermåned og det nærmer seg skolestart. Sommeren 2020 ble veldig annerledes enn det vi så for oss da året starter. Det at sommeren har vært annerledes betyr ikke at den ikke har vært fin. 

Les mer

Gladmattorg

Vi ønsker å invitere små og store matprodusenter til marked på Torget under Gladmat. Produserer du grønnsaker, røykelaks, kjøtt, egg, sjokolade, saft, marmelade eller noe annet spennende? Da håper vi du vil bli med oss på marked!

 

Les mer

Brukt - og vintagemarked i Fargegata

Den siste søndagen i måneden er du invitert til brukt - og vintagemarked i Fargegata. Her kan du selge klær, bøker, kjøkkenutstyr eller annet. Det du selger må være helt, rent og fint.

Les mer