TOU//Emilie Nicolas

Arrangør : TOU og TimeOut Agency & Conserts

Kl 22.00 - 23.50


Tou inviterer til eksklusiv sittekonsert i Maskinhallen med Emilie Nicolas. Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall billetter, og at salget starter fredag 15. mars kl 09.00.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013, og albumdebuten "Like I'm a warrior" som gikk til topps på VG-lista ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten. Emilie hentet også hjem to Spellemannpriser i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist".

I kjølvannet av et vellykket albumslipp, turnerte hun både i Norge og Europa. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp.

Så ble det stille fra Emilie. Som følge av sykdom ble hun nødt til å ta en pause fra musikk og rampelys – helt til 2017. Da hun i januar slapp singelen "Sky", trillet NRK P3 til seks på terningen og slo fast at:


"Låten er en crisp og mektig popelektronisk perle og den minner oss på hvorfor Nicolas imponerte så veldig da vi først ble kjent med henne"

Nå er Emilie endelig tilbake med full musikalsk kraft. I mai 2018 slapp hun albumet Tranquille Emile til strålende mottagelse. 23. november 2018 tok hun det nye låtmaterialet til scenen første gang, på et utsolgt Sentrum Scene i Oslo.

Nå er det klart for nye konserter, og høsten 2019 tar hun med seg bandet sitt til et utvalgt norske scener. På Tou blir det en eksklusiv setting med sittekonsert i Maskinhallen.

Lørdag, 2. november 2019