Søndagsbarn: Konsert med Brillebjørn

Ahoi! Denne helgen arrangeres litteraturfestivalen Kapittel på Sølvberget og vi får besøk av selveste Brillebjørn! Han tar med seg Brilleband-vennene sine og synger for oss – bli med og dans! Med dukkespiller Thomas Hildebrand og musiker Øyvind Risberg.
Obs! Konserten spilles både kl. 13.00 og 15.00.
Programserien Søndagsbarn består av forestillinger og aktiviteter for barnefamilier hver søndag. Alle arrangementene er gratis, og finner sted på Møteplassen i 1. etasje på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Gratisbilletter kan bestilles fra uka før arrangementet, og ledige plasser fylles ved arrangementstart.
Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. Vi ber også om at det etterstrebes å ikke bestille flere billetter enn det som skal benyttes, for at flest mulig skal få mulighet til å delta.
Søndag, 20. september 2020