Julegrøt på Rygedronninga

Julegrøt og kjekke aktiviteter
Tre lørdager i desember spiller vi julemusikk og serverer deilig risgrøt kokt på gode råvarer. Bringebærsaft, ekstra gode pepperkaker og kaffe er også inkludert. Alle som finner mandel i grøten får premie, og får du lyst på andre smaker, selger vi gløgg, kakao og mye annet godt i kiosken.
Det blir arrangert knutekurs, og alle som lærer seg maritime knuter, får diplom. Det blir også tegnekonkurranse med tema «Pynt båten til jul». Vinneren trekkes 21. desember, og premien er gavekort for to på kino. Kapteinen er ekstra blid og inviterer alle på besøk i styrhuset. Der kan de som vil ta et maritimt julebilde.
Juletreet i salongen er pyntet og hvis du vil være ekstra snill, tar du med en nykjøpt og pent innpakket gave, som du legger under treet. Presangene gir vi til Stiftelsen Sykehusbarn, som skaper magiske øyeblikk for barn og unge som må feire julaften på sykehuset. Hvis gaven passer best til en viss alder, er det fint at du skriver det på til/fra lappen.
Lørdag 14. kan du i tillegg følge sporene i dagens båtrebus og vinne et gavekort på Fjordcruise & Lysefjorden for fire personer. Premien kan du velge å beholde selv, eller gi bort som en ekstra fin julegave.
Vi er også så heldige at butikken med det store hjertet; Godt Gjort, er på besøk i salongen denne lørdagen. På salgsbordet deres kan du studere håndlagde julegaver og bruksgjenstander som elever ved Randaberg videregående skole har laget. De tilegner seg arbeidserfaring ved tilrettelagt opplæring, så hvis du handler julegaver her er du med på å skape vinn-vinn-vinn-situasjoner.
Lørdag 21. desember skjer det også flere kjekke ting! Vi lover å fortelle mer når det nærmer seg...
Rygerdronningen ligger på Skagenkaien for anledningen, og alle er hjertelig velkommen når som helst mellom kl. 12:00 og kl. 15:00.
Velkommen om bord!
Lørdag, 7. desember 2019
Lørdag, 14. desember 2019