Festforestilling for frivillige 2019

Arrangør : Stavanger Kommune

 

IMI-kirken 19.00-21.00

Alle som driver med frivillig arbeid i Finnøy, Rennesøy og Stavanger inviteres til festforestilling og gratiskonsert med Hilde Selvikvåg.

Arrangementet er gratis - meld deg på her innen 1. des.: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=F0-5jGBL1kWyec2IB25bSGO7RKmR--5BpqG8qqISP05UMDNXS1A0TzU2N1dLSjJHWlFHNERVUDJFTS4u

Mange ildsjeler legger ned en stor innsats i foreninger, lag og organisasjoner gjennom året. I forbindelse med FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember, inviteres alle frivillige i Finnøy, Rennesøy og Stavanger til en storslått og variert festforestilling.

Program
Denne kvelden kan du lene deg tilbake og nyte en konsert med Hilde Selvikvåg med band.

Stadig flere har fått øynene opp for den dyktige artisten fra Jæren. Med sitt særpreg i uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne har hun bevist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier. På kort tid har Hilde Selvikvåg oppnådd stor suksess med Spellemannsnominasjon av debutalbumet i 2015, og deretter flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og blitt en av landes mest spilte artister på norsk radio.

Årets frivillig
Under festforestillingen skal prisen Årets frivillig for første gang deles ut til én eller flere personer, institusjoner eller organisasjoner i Finnøy, Rennesøy og Stavanger som gjør en innsats for medmennesker i Nye Stavanger. Prisen skal hedre frivillig arbeid knyttet til helse, omsorg og velferdstjenester, sosiale tjenester, utdanning, kultur, idrett eller miljø. Prisen er på kr. 25.000, og pengene er øremerket formålet prisvinneren er opptatt av.

Vel møtt!

Torsdag, 5. desember 2019