Vinter og ferietid, men snart er det vår i byen!
KÅKÅ Kverulantkatedralen
Er du interessert i byutvikling og hva som skjer i Stavanger? Da bør du få med deg KÅKÅ Kverulantkatedralen sin debattserie som de kaller KÅKÅbydebatt. Neste debatt i rekken er 19.februar «Noe vi skulle ha sagt, eller best å holde kjeft?»

Vinterferie i byen
25.februar til 3.mars er det vinterferie i Stavanger og det betyr at det skjer mye gøy for store og små barn i byen. Museene har eget program hele uken og på Sølvberget har de også aktiviteter hver dag.
For oppdater program for hele uken: www.stavangersentrum.no

Vår i byen
Det er vinter, men man kan allerede nå merker at vi går mot lysere tider. Vår og sommer byr som vanlig på mange opplevelser i byen.
I løpet av våren vil en ny aktør, som mange interiørinteresserte har ventet på, etablere seg i sentrum. Illum Bolighus blir et flott tilskudd til et allerede bra utvalg innen interiør i Stavanger.
Påsken er sen i år og da kan man være heldig og få riktig godt vårvær og anledning til å nyte både et måltid og et glass på byens mange uteserveringer.

Allerede 4.-5.mai sparkes festivalåret og først ute er Bybarn, er en urban kulturfestival for hele familien. Det blir mye gøy for alle barn, både underholdning og workshops, ved Geoparken i to dager.
Denne helgen får vi også et kjent vårtegn, når russ fra hele Norge inntar sentrum i forbindelse med Landstreff Stavanger i Kongeparken.

Kommende arrangementer
- Kåkåbydebatt 19.februar
- Vinterferie i byen 25.feruar – 3.mars
- Stavanger vinfest 27.-31.mars
- Påskeferie 18.-22.april
- Bybarn 4.-5.mai
- Maijazz 6.-11.mai