Torgbodene
Bodene kan åpnes opp og brukes på begge sider og kan derfor brukes av to torghandlere på en gang. Det vil også være mulig å leie en hel torgbod og ha varer på begge sider. Inne i boden er det hyller som er 2,5 m brede og 0,5 m dype. I tillegg er det en stor skuff som er 1 m dyp og tåler mye vekt. 2 bord er også en del av interiøret.
Hensikten med torgbodene er å tilby en mer permanent løsning for torghandlere som ønsker å stille ut produktene sine som i et butikkvindu og med mulighet for lagre varene sine i torgboden på natten hvis ønskelig.
Vi ønsker at det skal bli et mer variert tilbud på Torget som både henvender seg til lokalbefolkningen og turistene.

Produktene som skal selges i bodene skal være av god kvalitet, ha en miljøvennlig(kortreist) profil og i hovedsak ha en lokal forankring og det vil bli lagt vekt på å sette sammen en kombinasjon av torghandlere som sikrer et bredt utvalg av varer. Det ønskes fortrinnsvis leietakere på lange kontrakter men det åpnes også for mer sesongbaserte torghandlere som ønsker å stå i kortere perioder.
Har du lyst til å bli med på våre markeder? Klikk på linken her for mer info og påmeldingsskjema; Påmelding  eller send en epost til kathrine@byen.no.