Siddisdager
Herlig! Det blir Siddisdager i år også! Velkommen til 3 dager med gode tilbud, marked på Torget, kjekke byvandringer og den gode byopplevelsen. Se hele programmet under!

Hjemkjøring av varer

Torsdag - lørdag fra kl.14-20. Lever varerene i Østervåg 6 innen kl.19 og få de kjørt hjem samme dag eller dagen etter. Tilbudet er gratis.

Kvitteringskonkurranse Bli med på kvitteringskonkurranse og vær med i trekning av en flott sommerkurv med flere gavekort, kinobilletter og mye kjekt.
Når du handler, spiser eller går til frisøren i byen under Siddisdagene, send oss bilde av dine kvitteringer + navn og telefonnumer så er du automatisk med i trekningen. Send til post@byen.no.
Marked på Torget

Møt lokale produsenter med lokale varer. Her får du kjøpt alt fra glasskunst, ullprodukter og håndlagede penner til sjokolade, kaffe og boblevafler. Torsdag er også Bondens marked Rogaland med.

Torsdag - lørdag kl.11-16

Åpnet i Valbergtårnet

Har du aldri vært i Valbergtårnet? Nå har du sjansen. Fra torsdag - lørdag er det åpnet fra kl.12-16 og med omvisning hver hele time. Inngang 10,- per person.

Byvandring i Stavanger

En guidet byvandring er en glimrende måte for å utforske Stavangers mange skjulte skatter. ‍ På denne turen blir du introdusert til betydningsfulle områder og fortelle om viktige hendelser fra Stavanger.

For mer informasjon og billetter: https://www.guidecompaniet.no/turer/byvandring-i-stavanger

 Torsdag - lørdag kl.11

Korpskonsert 

Hillevåg Veterankorps spiller på Arneageren.

Torsdag kl.17-18

Matvandring

Rogaland er et fantastisk matfylke og i regions-hovedstaden Stavanger finner vi noe av det beste fylket har å by på. Vi ønsker å ta deg med på en vandring gjennom Stavangers gater og vise deg bredden og kvaliteten på noe av det som tilbys. Med en blanding av tradisjon og nytenkning får du smake søtt, salt, surt og bitter på tvers av byen.

For mer informasjon og billetter: https://guidecompaniet.trekksoft.com/no/widget/tours/297378?referral=GUIDECOMPANIET

Torsdag og fredag kl.15

Segwaytur i Stavanger

Bli med og opplev Stavanger rullende og fremoverlent! Å kjøre en Segway er en artig og enkel måte å orientere seg på i bybildet. Dette er en lekende lett måte å se byen på og du kan kjøre steder hvor busser ikke kommer fram.

For mer informasjon og billetter: https://www.guidecompaniet.no/turer/segway

Torsdag - lørdag kl.11

Lykkelandvandring

Følg i Lykkelands fotspor gjennom gatene i Stavanger - bli med på en byvandring mellom fiksjon og virkelighet, se locations og få med deg noen av de spennende historiene fra det norske oljeeventyret.

For mer informasjon og billetter: https://www.guidecompaniet.no/turer/lykkeland

Torsdag - lørdag kl.13

Fremtidens varelevering

DB Schenker er et globalt ledende logistikkselskap med en ambisjon om å levere utslippsfritt i alle byer i Norge. Det er mulig å både ta vare på miljøet, og levere god bydistribusjon. I Oslo og Bergen leveres alt helt utslippsfritt, og det ønsker man nå å få til i Stavanger også. I dag viser de frem transportmidler som skal brukes i byen.

Torsdag og fredag på Torget fra kl.11-16.