Nye torgboder i Stavanger
Hensikten med torgbodene er å tilby en mer permanent løsning for torghandlere som ønsker å stille ut produktene sine som i et butikkvindu og med mulighet for lagre varene sine i torgboden på natten hvis ønskelig. I tillegg ønsker vi at det skal være varer som appelerer både til innbyggerne i Stavanger og turistene.

Bodene er spesiallaget for Torget i Stavanger og er produsert hos Nordic Steel på Klepp: https://nordicsteel.no/.

For høsten vil bodene være tilgjenglige for utleie fra og med 10.september til og med 12.oktober og fra neste år fra den 1. april til 30. oktober.

Selve boden har blitt testet ut i fjor høst, men nå skal vi teste ut hvordan den vil fungere som konsept på Torget. Høsten vil være en testperiode hvor mange ulike selgere får prøve ut boden og hvordan den passer hver enkelt. I sesongen ønsker vi at det skal være liv i bodene på de aller fleste av ukens dager og i helgene vil vi ha en del konseptmarkeder og sammen med Bondens marked, foodtrucker og andre som kan bidra til gode markeder. Eksempler på konseptmarkeder kan være kaffe- og te marked, antikkmarked, blomstermarked eller andre typer marked som er interessante for byens befolkning. Ved noen anledninger må faste leietakere vike, mens andre ganger supplerer vi de ulike konseptene med de faste leietakerne. I forkant av neste sesong vil vi sette opp et års-hjul slik at det skal være enkelt for dere som leietaker å se når bodene er ledige og ikke.

Prisen for leie vil høsten 2019 være 50,- per dag. For de som inngår langtidskontrakter vil det bli vurdert rabatt.

Betingelser

Det vil være opp til en jury bestående av Stavanger sentrum AS, Park og vei og Innbyggerservice v. Stavanger kommune å bedømme søknadsskjema og sette sammen en kombinasjon av torghandler som sikrer et bredt utvalg av varer. Dette vil bli bedømt ut fra leieperiode, salgskonseptet og miljøprofilen. Det ønskes fortrinnsvis leietakere på lange kontrakter men det åpnes også for mer sesongbaserte torghandlere som ønsker å stå i kortere perioder.

Her kan du søke om å få leie en av bodene i høst: SØKNADSKJEMA