Nå tennes tusen julelys
2020 har virkelig bydd på utfordringer for oss alle og i år føles det som om julen er viktigere enn på mange år.
Selv om det er mange restriksjoner skal ikke det hindre oss i å lage en skikkelig fin byjul proppfull av god stemning og all den julekosen man kan få!
Vi skal pynte byen slik vi pleier med glitrende julelys, røde hjerte, gullhjerter, grønne girlander og alt annet som hører byjulen til. I Kirkegata går alle butikkdriverne nå sammen for å gjøre gaten enda finere til jul, så her blir det fullt av juletre og hjerter. 
På Oljemuseet starter snart byggingen av Pepperkakebyen, så finn frem kjevle, brett og forkle og bidra til at Pepperkakebyen blir den største vi har hatt i Stavanger. Vil du være med å bygge distriktets koseligste by så kan store, små, søte, rare, flotte, sjarmerende og velduftende hus leveres til Oljemuseet 24. og 25. november mellom kl. 15 og 19.
Vi skal selvsagt ikke samle alle til tenning av julegrana første søndag i advent som tradisjonen har vært i mange år, men treet på Domkirkeplassen kommer på plass også i år. Stavanger kommune skal sette opp et stort og vakkert tre til glede for alle innbyggerne og besøkende. Og så er det alltid koselig når barnehagene kommer til byen og ungene går rundt julegrana. For de minste blir det Nissejakt i hele desember- vi har gjemt nisser i hele byen og håper at alle bybarn vil være med å lete.

Velkommen til byen!