Nytt og nyttig

Åpningstider Julen 2019

Fra og med 2.desember utvider Magasinblaa og ArkadenTorgterrassen åpningstidene sine og torsdag 5.desember kommer resten av byen etter.

Første søndag i advent

Dette er en av de aller kjekkeste dagene vi har i byen. Små barn, store barn, voksne og eldre, denne søndagen er en dag for alle. Det er markeder, julestemning, pepperkaker og julegaveshopping dagen lang.

Markeder i Stavanger

For mange blir det ikke skikkelig jul før man har vært på et julemarked eller to og i 2019 blir det flust av markeder i Stavanger sentrum gjennom hele førjulstiden.

Isbane og aktiviteter ved Oljemuseet

1.desember åpner vi en 450 m2 isbane v/ Oljemuseet i Stavanger! Her vil det være skøyteutleie og andre aktiviteter helt fram til vinterferien i slutten av februar. Vi ønsker å invitere lag og organisasjoner i Stavanger til å delta med både vaffelsalg og aktiviteter.

Siddisdager

Mens vintermørket raskt kommer nærmere, inviterer Stavanger sentrum til tre ekstra innholdsrike dager i byen.Vi byr på mange kjekke opplevelser for små og store!

Høsteferie i byen

I uke 41 er det høstferie i Stavanger og som vanlig er det mye gøy å finne på i byen. Stavanger museum, Arkeologisk museum og Sølvberget har et tett program hele uken og på torsdag starter Siddisdager høst og da blir det virkelig god stemning i byen.

Nye torgboder i Stavanger

16.august blir de nye torgbodene satt ut på Torget i Stavanger. Det har blitt produsert 6 nye torgboder som alle skal stå på øvre del av Torget
Bodene kan åpnes opp og brukes på begge sider og kan derfor brukes av to torghandlere på en gang. Det er Stavanger Sentrum AS som har fått i oppgave å administrere disse. 

 

Årets butikk 2019

Stavanger Sentrum as skal i høst kåre Årets butikk og vi ønsker at dere er med og nominerer en eller flere av våre medlemsbutikker.

Orgelvandring i Stavanger

Velkommen til Orgelvandring i Stavanger by! Ta en titt inn i flotte kirkerom og hør unike instrumenter som kan gi gåsehud. Lær mer om byen din når Gunnar Roalkvam øser av sin historiekunnskap og guider oss på ruten fra St.Johannes kirke via Frue kirke (Hetlandskirken), St.Petri og til Domkirken. Det blir orgelinnslag i alle kirkene v/ Norsk orgelfestival.

Sider