Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Sentrumsmagasinet 2019

Vårt sentrumsmagasin for 2019 er endelig ute. Opplev, utforsk og nyt Stavanger sentrum! Bli bedre kjent med virksomheter, personer og prosjekter, hold og orientert om store og små arrangementer og få gode shoppingtips. Bla gjennom det her LENKE eller få et med deg når du besøker en av byens butikker.

Les mer

Ny ansatt i Stavanger Sentrum AS

Stavanger Sentrum AS styrker seg ytterligere på utviklingen av detaljhandelen og har ansatt Asgeir Sand som har erfaring fra Varner-gruppen.
Asgeir har jobbet over 20 år i Varner- gruppen og i Volt siden 2010. De siste 6 årene har han blant annet hatt regionsansvar for Bergen, Haugesund, Stavanger, Sandnes og Kristiansand og har i det samme tidsrom vært en del av driftsgruppen i Norge.
I tillegg er han medlem av Næringsforeningens ressursgruppe for Stavanger sentrum og har sittet i styret i Stavanger Sentrum AS.
Vi gleder oss til å få Asgeir med på laget!

Les mer

Åpningstider påsken 2019

Hvis du skal tilbringe påsken i byen kan det være greit i vite når det er åpnet i butikker og kjøpesenter. Ta en liten handletur, et besøk på et av byens museum eller en kaffe i solen. Nyt bypåsken. Her er åpninstidene i byen påsken 2019.

Les mer

Inspirasjonsdag i Breigata

Det er utrolig mye kunnskap, fantastisk service og ikke minst kjærlighet til faget i butikkene i Stavanger sentrum. Lørdag 23.mars ønsker flere av butikkene i Breigata å vise deg noe av det de er best på.
Velkommen til en dag med kurs, demonstrasjoner og informasjon.
 

Les mer

8.mars 2019 i Stavanger sentrum

8.mars er den internasjonale kvinnedagen og den kan feires på mange måter. I Stavanger blir det historie sett i et kvinneperspektiv, debatter, konserter, tog, appeller og mye mer. Uansett hvordan du ønsker å markere dagen så finner du nok noe av interesse i Stavanger.

Les mer