Aktuelt fra Stavanger Sentrum

NM-veka

Region Stavanger og Rogaland idrettskrets har i lengre tid samarbeidet for å bidra til etableringen at NM Veka i vår region. NM Veka baserer seg på et svensk konsept hvor det nasjonale kringkastingsselskapet, sammen med idrettsforbundet i Sverige, arrangerer og dekker en uke med nasjonale mesterskap i en region – samtidig. Etter en prosess som har involvert både politiske- og administrative ressurser i kommunene Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger og Rogaland fylkeskommune kunne representantene den 5. september 2017 slippe jubelen løs for at NM-uka 2018 og 2019 vil bli etablert i vår region.

Les mer

Timetilbud torsdag 14.juni

Siddisdager betyr langåpent i byen og ekstra gode tilbud! Tradisjonen tro kjører vi på med noen ekstra gode tilbud torsdag 14.juni fra kl.19-22. Se alle tilbudene under

Les mer

Siddisdager

14.-16. juni inviterer vi til Siddisdager i Stavanger sentrum. Ekstra gode tilbud, den gode byopplevelesen og marked på Torget.

Her kan du se programmet for dagene og de gode tilbudene.

Les mer

17.mai i Stavanger sentrum

17.mai er en spesiell dag og det er mye som skjer fra morgen til kveld. Det starter, tradisjonen tro, med kransenedleggelse kl. 7 og dermed går det slag i slag hele dagen! Her kan dere se programmet for Stavanger sentrum.

Les mer