Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Åpningstider og aktiviteter

Bypåske

Påske i byen kan være et skikkelig godt alternativ til påske på fjellet! En kaffe i Fargegaten,  en bedre middag eller bare en liten rusletur på brostein i vårsolen. Et museumsbesøk og en handletur på påskeaften kan kanskje også friste? Hva med en liten påskeeggjakt? Her finner du tips til hva du kan gjøre og åpningstidene.

Les mer

Venninnekveld i Stavanger sentrum

Velkommen til venninnekveld i Stavanger sentrum! Dette blir en litt annerledes handledag med kundekvelder, arrangementer, gode tilbud og konkurranser. Dick & Daisy og Din Ztil har kundekveld helt til kl.22 og hos Pip Stormote stenger ikke dørene kl.21. Flere andre butikker i sentrum har åpent til kl.20 denne kvelden.

Les mer

Vinterferie i byen

Neste uke er det vinterferie i Stavanger og mye kjekt som skjer. Her er programmet for både store og små. Ta med bestemor og bestefar og gå på besteforeldredag på Arkeologisk museum, en tur innom biblioteket eller på kino. Her er hele programmet for uken:

Les mer

Venninnekveld med Fifty Shades Freed

Torsdag 15.februar kl.19 er det duket for en skikkelig venninnekveld i Stavanger sentrum når vi inviterer på kinokveld med bobler, popcorn og Fifty Shades Freed. Det blir smaksprøver, konkurranser, mingling og ikke minst goodiebags! For å få tak i billett til dette arrangementet må du følge med på Stavanger Sentrum sine Facebook og Instagramsider hvor vi, i tiden frem til arrangementer, legger ut konkurranser.

Les mer