Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Venninnekveld i Stavanger sentrum

Velkommen til venninnekveld i Stavanger sentrum! Dette blir en litt annerledes handledag med kundekvelder, arrangementer, gode tilbud og konkurranser. Dick & Daisy og Din Ztil har kundekveld helt til kl.22 og hos Pip Stormote stenger ikke dørene kl.21. Flere andre butikker i sentrum har åpent til kl.20 denne kvelden.

Les mer

Vinterferie i byen

Neste uke er det vinterferie i Stavanger og mye kjekt som skjer. Her er programmet for både store og små. Ta med bestemor og bestefar og gå på besteforeldredag på Arkeologisk museum, en tur innom biblioteket eller på kino. Her er hele programmet for uken:

Les mer

Venninnekveld med Fifty Shades Freed

Torsdag 15.februar kl.19 er det duket for en skikkelig venninnekveld i Stavanger sentrum når vi inviterer på kinokveld med bobler, popcorn og Fifty Shades Freed. Det blir smaksprøver, konkurranser, mingling og ikke minst goodiebags! For å få tak i billett til dette arrangementet må du følge med på Stavanger Sentrum sine Facebook og Instagramsider hvor vi, i tiden frem til arrangementer, legger ut konkurranser.

Les mer

Lyst hele året

I Nygata, Laugmannsgata og Søregata har flere gårdeiere gått sammen og etablert et distrikt, CID-Sølvberget, som skal bidra til å løfte området. De har startet et prosjekt som heter «Lyst hele året». Med inspirasjon fra Ajax sine fortellinger om Johanna og Broremann står drømmer og fantasier i sentrum og stjerner, sol, måner og engler blir symboler for dette. Johanna og Broremann står på sokkel nederst i Nygata og da passer det godt å løfte disse to siddisene litt frem i lyset igjen.

Les mer