Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Julefryd i byen for alle

23.november tente vi julelysene i sentrumsgaten og med det gikk startskuddet for årets byjul. Vi har pyntet byen din og glitrende lys omfavner hver krik og krok med ekte julestemning i brosteinssgatene i Stavanger. Julegatene er et syn og det er himmelhøyt under taket. Det er bare å åpne opp armene og ta for seg av alt det som bare byen kan gi deg. Hver eneste dag i førjulstiden skjer det noe nytt og spennende i byen, på store og små scener, ute som inne.

Les mer

Black Friday

Velkommen til Norges mes stemningsfulle Black Friday! Julelysene er tent og mange av butikkene er pyntet og klar til jul! Alle sentrene i byen og flere butikker på gateplan åpner kl. 7 og har spesielt gode tilbud mellom kl. 7 og 10. Hos Fjällräven er det Green weekend med gratis frokost,  i Østervåg inviterer butikkene til og velværeshopping i stemningsfulle omgivelser og i Søregata 30 serverer vi kaffe og frukt for alle morgenfugler .

Tilbudene gjelder fredag 24.november fra kl.7-10 så langt lageret rekker og med forbehold om skrivefeil
Les mer

Åpningstider julen 2017

Utvidet åpningstid til kl.20 og 18 på lørdager fra 4.desember.

Vi vil ha åpent følgende søndager:

  • 3.desember kl.14-18
  • 10.desember kl.14-18
  • 17.desember kl.14-18

Julaften og nyttårsaften er stengt.

ArkadenTorgterrassen og Magasin Blaa har følgende åpningstider før jul:

Les mer

Møte om Vipps

Vipps som betalingsløsning for butikker og serveringssteder er i stadig utvikling. Sparebank 1, SR-Bank ønsker å vise dere hvilke muligheter Vipps kan gi dere for å øke salget.

Les mer

Gode tips til Farsdag

På søndag feirer vi farsdag og butikkene i sentrum har alt du trenger for å gi far en ekstra spesiell dag; kaffe og te for enhver smak hos Kaffehuset i Østervåg eller håndlaget sjokolade hos Chili Chocolate i Søregata. Kanskje er det behov for et par strømper eller et slips? Da kan de hjelpe deg både hos Rolfsen og Roan i Kirkegaten. Er du ikke helt sikker på hva den beste gaven kan være, så gi far et sentrumsgavekort. Da velger han selv om gaven skal være hard eller myk, spiselig, kulturell eller opplevelsesrik.

Foto: Eirik Halvorsen

Les mer