Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Frokostmøte for medlemsbedrifer 7.september

Velkommen til nytt medlemsmøte i Stavanger Sentrum as!

Sentrumsplanen (KDP Stavanger sentrum) har stor betydning for den videre utviklingen av Stavanger sentrum og nå skal den opp til ny behandling. Kommuneplansjef Ole Martin Lund og prosjektleder Tor Brynjar Welander presenterer det justerte planforslaget og svarer på spørsmål.

Les mer

Sprell feirer 5 år i Stavanger

Lørdag 12.august feirer Sprell Stavanger 5 års jubileum. Det blir pølsefest og ansiktsmaling fra kl.12-15. Ferya, kaninen fra Sylvanian Families, kommer på besøk for å dele ut litt gaver!
Sprellbutikken i Stavanger ligger i Søregata 28 som er et fint, gammelt knirkete trehus fra 1800 tallet. Butikken og er full av sjarm, særpreg og atmosfær og her finner du fine kvalitetsleker, gaver og masse flott til barnerommet.
 

Les mer

Fjordsteam 2017

Folkefest på sjø og land i Stavanger. Veteranbåtfestivalen Fjordsteam byr på folkefest på sjø og land i Stavanger 3.-6.august. Hensikten med Fjordsteam er å gjenskape livet på Torget, slik det var på 50- og 60-tallet. 35 båter kommer til Vågen i Stavanger, i tillegg til flere veteranbiler og det vil være flere aktiviteter utstillere og publikum kan delta på.

Les mer

Sommer i Stavanger

Hver onsdag i juli arrangeres Fjåge i Vågen med Food Court på nedre Torg fra kl.16-22 og gratiskonserter fra kl.18-23!

Velkommen til Stavanger sentrum!!!

Les mer

Siddisdager 2017

Siddisdagene betyr fest, morro og mange gode tilbud!

Her finner du program og alle de gode tilbudene!

Les mer