Aktuelt fra Stavanger Sentrum

Lyst hele året

I Nygata, Laugmannsgata og Søregata har flere gårdeiere gått sammen og etablert et distrikt, CID-Sølvberget, som skal bidra til å løfte området. De har startet et prosjekt som heter «Lyst hele året». Med inspirasjon fra Ajax sine fortellinger om Johanna og Broremann står drømmer og fantasier i sentrum og stjerner, sol, måner og engler blir symboler for dette. Johanna og Broremann står på sokkel nederst i Nygata og da passer det godt å løfte disse to siddisene litt frem i lyset igjen.

Les mer

Julefryd i byen for alle

23.november tente vi julelysene i sentrumsgaten og med det gikk startskuddet for årets byjul. Vi har pyntet byen din og glitrende lys omfavner hver krik og krok med ekte julestemning i brosteinssgatene i Stavanger. Julegatene er et syn og det er himmelhøyt under taket. Det er bare å åpne opp armene og ta for seg av alt det som bare byen kan gi deg. Hver eneste dag i førjulstiden skjer det noe nytt og spennende i byen, på store og små scener, ute som inne.

Les mer

Black Friday

Velkommen til Norges mes stemningsfulle Black Friday! Julelysene er tent og mange av butikkene er pyntet og klar til jul! Alle sentrene i byen og flere butikker på gateplan åpner kl. 7 og har spesielt gode tilbud mellom kl. 7 og 10. Hos Fjällräven er det Green weekend med gratis frokost,  i Østervåg inviterer butikkene til og velværeshopping i stemningsfulle omgivelser og i Søregata 30 serverer vi kaffe og frukt for alle morgenfugler .

Tilbudene gjelder fredag 24.november fra kl.7-10 så langt lageret rekker og med forbehold om skrivefeil
Les mer

Åpningstider julen 2017

Utvidet åpningstid til kl.20 og 18 på lørdager fra 4.desember.

Vi vil ha åpent følgende søndager:

  • 3.desember kl.14-18
  • 10.desember kl.14-18
  • 17.desember kl.14-18

Julaften og nyttårsaften er stengt.

ArkadenTorgterrassen og Magasin Blaa har følgende åpningstider før jul:

Les mer