Events

20 - 24
sep

Kapitell 2017

Velkommen til fem dager med litteratur, debatt, film, musikk og fest på landets beste litteraturfestival.

Årets festivaltema er revolusjon. 100 år siden den russiske revolusjonen er verden mindre politisk stabil enn på lenge. Kapittel kommer altså til å handle mye om historiske og samtidige omveltninger i litteraturen, tanken og politikken.
23
sep

Forskningstorget i Stavanger

Er du nysgjerrig av natur? Vil du se enkle eksperimenter med futt, eller lære mer om den spennende forskningen i vår region? Da er du velkommen til å du besøke forskningstorget på torget i Stavanger lørdag 23. september.

På Forskningstorget i Stavanger får store og små mulighet til å utforske, lære, leke og la seg underholde av forskning. Forskningstorget oppfordrer til aktiviteter og gir voksne og barn mulighet til å undre seg sammen.

24
sep

Sjørøverfest

Splitte mine bramseil! Søndag 24. september kl 12-16 er det igjen tid for den legendariske sjørøverfesten på Stavanger maritime museum!

Følg med på våre nettsider for program for dagen:

24 - 30
sep

Økouka

ØKOUKA er en feiring av norsk økologisk mat, med fokus på råvarer, kunnskap og inspirasjon. Sett av dagene 24.09- 1.10 for mange flotte arrangement
07
okt

Påklederen

En komisk tragedie
I Påklederen inviterer vi deg backstage, der du får et innblikk i livet til et turneteater og deres heroiske forsøk på spille King Lear i blitzregnet under 2. verdenskrig.
08
okt

Søndagsbarn: Hva er det for no’ i do, montro?

Alma vil ikke tisse på do, for oppi do bor det jo et monster! Heldigvis kommer Dr. Do og ordner opp. En leken familieforestilling full av sang og dans, av og med Smårips teater.
Fra 3 år.

19
okt

Tenning av vinterlys i Fargegaten

Vær med oss på tenning av vårt nydelige vinterlys. Ta med det som kan krype og gå og vær med på en fin opplevelse når Stavanger Sentrum AS tenner fargeteppet i forbindelse med Byhelg Haustmarken torsdag klokka 19.30.

21
okt

Bondens marked i Stavanger

Bondens marked kommer til Rogaland!

Bondens marked stiller strenge krav til produsentene. Råvarene skal være lokale og sporbare, foredlingen skal ha et håndverksmessig og småskala preg, og produsenten skal selv stå for salget. Disse kravene stiller vi for at du skal få en unik vare hvor opprinnelse, kvalitet og smak står i sentrum.