Sy en Six pence - sykurs

Arrangør : Spødet og Suzannas lille systue. 

Bilett :https://www.spodet.no/products/sy-six-pence-sondag-20-januar?fbclid=IwAR...

Kursholder: Suzanna Freeman-Fanuelsen

Suzanna driver egen systue og har nettopp lansert Rennesøydrakten. Hun har utarbeidet mønster og holdt kurs i å sy skyggelue og nå blir det kursmulighet i Stavanger sentrum:

Søndag 20. januar på Spødet, Kl. 10 – 16                           

Du får mønster og stivt innlegg til brem på kurset.

Til luen trenger du i tillegg:

Luestoff, medium tykkelse ca. 30 cm i full bredde, forstoff i fast (vevd) stoff ca 30 cm i full bredde (sateng eller quiltestoff) og vlieselin/strykeinnlegg for å stabilisere, passende tråd og en stor knapp til å trekke eller sy på. Til hovedstoff kan du bruke ulltweed, cord-fløyel, kåpeull, kraftig dongeri, canvas osv. gjerne fra avlagte klær.  Du kan ta med materialer eller kjøpe det du trenger i butikken.

Ta også med:

- Symaskin. Husk pedal/kabel og instruksjonsbok

- Skravlehumør, så hjelper vi hverandre

For  å kjøpe plass på kurset, kjøper du det som en vanlig vare. I kassen, trykk på «Flere fraktalternativer» og velg «Hentes i butikken» så slipper du frakt på kursavgiften. Du kan også kjøpe plass på kurset ved å stikke innom butikken i Kirkegt. 32. Påmelding er bindende. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset dersom det blir for få deltagere (mindre enn 3) og da vil du selvsagt få pengene tilbake.

Vi serverer kaffe, te og litt snacks under kurset, men lunsj ordner du selv. Vi har et enkelt kjøkken tilgjengelig hvis du vil bruke det. Vi begynner kl 10 og bruker nok dagen frem til kl 16. Velkommen

Søndag, 20. januar 2019