Julemarked Stavanger

Arrangør :Stavanger Sentrum AS,  Storhaug Productions og Comfort Hotel Square

Kl. 13.30 - 18.00

Storhaug Productions og Comfort Hotel Square inviterer til et spennende julemarked søndag 01. desember. Det blir en herlig dag med et supert marked med varierte og kule varer som kunsthåndverk, kunst, julegaver, design, redesign, vintage, smykker, tilbehør og en egen avdeling med klær. Vi håper også på julekranser og andre spesialiteter som hører den varme juletiden til!

Her kan du finne unike, kortreiste og bærekraftige  julegaver samt unne deg noe nytt selv. Juleantrekket kan også skaffes her!
Gratis inngang;)

****REDUSE || REUSE || RESCYCLE****


Det er flere marked i Stavanger denne dagen så lag deg en fin rute, gjerrne avslutt med kaffe og kos hos oss på hotellet på Løkkeveien. Comfort Hotel Square er den perfekte samarbeidspartner til Storhaug Productions med deres flotte grønne verdier og interesse for å støtte aktivitet i vår flotte byen! Vi inviterer sammen til en herlige søndag.

Til selgere:
For mer informasjon og for å søke om plass send mail med kort beskrivelse og bilder av det du ønsker å selge til katrine@storhaugproductions.no innen 12. november. Svar om deltakelse sendes ut senest 14. november;)
Markedet vil bli kuratert slik at innholdet blir variert og bra med høy kvalitet og passende i forhold til juletiden.

Varmt velkommen!!

Søndag, 1. desember 2019